Projectleider E (utiliteit)

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO / (Professionele) Bachelor's degree
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Deventer

Dit ga je doen

Strukton Worksphere zoekt een ondernemende en daadkrachtige Projectleider E (utiliteit) met gevoel voor commercie, die de touwtje stevig in handen heeft in onze regioprojecten.

Als Projectleider bij Strukton Worksphere ben je een natuurlijke leider, deins je niet terug voor het nemen van verantwoordelijkheden en haal je veel werkplezier uit lokaal ondernemerschap. De projecten variëren in omvang, vanuit de regio realiseren we klussen van  25 K tot zo’n € 1 miljoen en ze zijn vaak in een bestaande en/of complexe omgeving en soms multidisciplinair van aard (E/W & Bouw). Ze zijn zeer gevarieerd, van nieuw- en verbouw tot renovatie en onderhoud. Je bent een natuurlijke leider en een uitstekend onderhandelaar, die niet terugdeinst voor verantwoordelijkheid en het nemen van een beslissing. Je leidt meerdere projecten tegelijk en geeft daarin operationeel leiding aan eigen medewerkers, inleners en onderaannemers. Dat doe je op een gedreven, coachende manier, zodat er een team ontstaat dat samen voor het beste resultaat gaat. Je beschikt over commercieel talent, warme acquisitie vind je leuk en je genereert op basis van jouw marktkennis en middels gedegen relatiebeheer nieuwe en vervolgopdrachten. Ook snap je als geen ander dat een goede relatie met de collega’s van beheer & onderhoud essentieel is. Het werk doet een groot beroep op je technische kennis en op je organisatietalent om zelf te bouwen aan een succesvol projectteam. Jij bent degene die de touwtjes stevig in handen heeft en houdt. 

Dit mag je van ons verwachten

 • Een afwisselende en uitdagende functie in een regio waar van alles gebeurt en het tempo hoog ligt en waar de medewerkers trots zijn te mogen werken bij de beste technische dienstverlener.
 • Een ongedwongen en informele werksfeer, waarin vakmanschap en ambitie hand in hand gaan met het lef om te kiezen voor innovatieve oplossingen. Er is open communicatie maar ook zeker prestatiegerichtheid, dus als jij ook gemaakt bent om te winnen, maar graag zonder harde targets werkt, past deze baan je zeker!
 • Een goed salaris conform CAO Metaal en Techniek en nette secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een leaseauto. Zo bieden wij bijv. 25 vakantiedagen plus 13 ADV dagen bij een fulltime aanstelling.

Over Strukton Worksphere

Strukton Worksphere is onderdeel van Strukton en houdt zich bezig met Techniek en Gebouwen. Techniek zit vooral in onze mensen. Van denkers die het grote geheel zien en integrale plannen maken, en doeners, vaklieden, met hun eigen kwaliteiten en lokale kennis. In teams door het hele land zijn zij de stille krachten achter onze scholen, kantoren, stations, musea en nog veel meer.

Terwijl de wereld razendsnel verandert nemen wij het voortouw. We zetten in op digitalisering en verduurzaming. We investeren in kennis en talentontwikkeling, kijken verder dan sec een CV en ervaring. Waar het om gaat is potentie en de juiste mentaliteit, flexibiliteit en skills: Met het hoofd of de handen en sowieso het hart.

Dan krijg je samen alles #voorelkaar.

Dit verwachten wij van jou

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding elektrotechniek, bij voorkeur aangevuld met een bedrijfskundige- of (project)managementopleiding (bv. IPMA). 
 • Enkele jaren werkervaring als projectleider of vergelijkbare rol in de installatiebranche (utiliteit) is noodzakelijk. Zelfstandig en aantoonbaar succesvol projecten aangestuurd. Affiniteit met safety & security projecten (BMI) is een pre.
 • Uitstekend relatienetwerk in Midden-Oost Nederland (Salland/Twente/Achterhoek) en inzicht in de markt- en technologische ontwikkelingen.
 • Je bent kostenbewust, innovatief, flexibel en heb je een resultaatgerichte instelling.
 • People manager die een team weet te motiveren en te enthousiasmeren.
 • Je bent communicatief sterk (woord en geschrift) en staat stevig in je schoenen.

Meer weten en solliciteren

Meer weten over deze functie of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Antoine Winkelman, Manager Operations, telefoonnummer 06 - 25077639 of Jos van der Vegt, HR Manager,  telefoonnummer 06 - 20413303. 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via