Adviseur QHSE

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Utrecht

Dit ga je doen

Krijg jij energie van het begeleiden van verbeterprojecten op het gebied van kwaliteit in een bouw- en installatietechnische branche? Weet jij als gedreven adviseur de mensen in beweging te krijgen om kwaliteit te leveren? Sluit je dan aan bij team QHSE! 

Dit ga je doen

Als QHSE-adviseur met als aandachtsgebied “kwaliteit” ga je aan de slag om de procesverantwoordelijken binnen ons bedrijf te ondersteunen en te adviseren om op een zo efficiënte wijze hun product of dienst tot stand te brengen. Uiteraard gooien we je niet direct in het diepe. Nadat je wegwijs bent gemaakt binnen Strukton Worksphere en je klaar bent voor je eigen projecten ga je binnen je team van 6 landelijk opererende QHSE-adviseurs zelfstandig aan de slag. Althans, je doet dit samen met vakmensen (procesverantwoordelijken) uit de organisatie met wie je onderzoekt waar mogelijkheden tot verbetering van onze product- en dienstkwaliteit zit. Ben jij iemand die zich vaak afvraagt waarom we dingen doen zoals we ze doen? Dan zijn wij naar jou op zoek!

Binnen het team wordt jij, hét aanspreekpunt binnen Strukton Worksphere voor alles op het gebied van kwaliteitsmanagement. Hiervoor houdt je wijzigingen binnen onze organisatie en processen nauwlettend in de gaten. Een deel van je tijd zal je bezig zijn met het ondersteunen en adviseren van de verantwoordelijke functionarissen voor de verschillende primaire en ondersteunende processen. Je stemt het kwaliteitsbeleid af met het management, geeft gevraagd en ongevraagd advies, onderzoekt en rapporteert over de proceskwaliteitsprestaties. Verder begeleidt je intern opgeleide auditoren in hun rol bij de voorbereiding, uitvoering en rapportage van hun interne audits en begeleidt je externe kwaliteitsaudits. De verbetertrajecten die jij opstart of waarin je participeert zullen steeds vaker gaan over automatisering en ICT-gerelateerd zijn. Daarmee breng je echt vernieuwing!

Dit mag je van ons verwachten

 • Een afwisselende en uitdagende functie met veel autonomie en eigen verantwoordelijkheid waarbij je onderdeel uitmaakt van een dynamisch en ervaren team die jou het vak, waar nodig, volledig willen leren.
 • Diverse opleiding- of trainingsmogelijkheden om je verder te bekwamen binnen jouw vakgebied, bijvoorbeeld in de richting van Lean-six Sigma of, indien op jou van toepassing, ontwikkelprogramma’s zoals Strukton FIT (voor starters) of Strukton Young Professionals.
 • Een concurrerend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.
 • Je standplaats is het kantoor in Utrecht, maar je zal met grote regelmaat in de kantoren door het hele land werken, je hebt hier zelf de vrijheid in.

Over Strukton Worksphere

Strukton Worksphere is onderdeel van Strukton en houdt zich bezig met Techniek en Gebouwen. Techniek zit vooral in onze mensen. Van denkers die het grote geheel zien en integrale plannen maken, en doeners, vaklieden, met hun eigen kwaliteiten en lokale kennis. In teams door het hele land zijn zij de stille krachten achter onze scholen, kantoren, stations, musea en nog veel meer.


Dit verwachten wij van jou

 • Een afgeronde hbo-opleiding Technische Bedrijfskunde of vergelijkbare studie, aangevuld met zo’n drie jaar werkervaring binnen de bouw- en installatietechnische branche.
 • Ervaring met kwaliteitssystemen in zijn algemeenheid en specifiek normkennis van de NEN-EN-ISO 9001.
 • Ervaring met interne auditing en rapporteren conform de NEN-EN-ISO 19011 is een pré.
 • Ervaring met Lean six sigma of andere verbetermethodieken is een pré.
 • Als persoon werk je nauwkeurig en secuur.
 • Je schakelt gemakkelijk tussen operationele en beleidsmatige vraagstukken.
 • Je beschikt over het vermogen om je omgeving in beweging te krijgen.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, doorzettingsvermogen en bent resultaatgericht.

Meer weten en solliciteren

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden kun je contact opnemen met Kim Rolf von den Baumen (HR Manager Staf), telefoonnummer 06 - 10977854. Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Marcel Pruijsten (Manager QHSE) via telefoonnummer 06 - 53290004 of reageer direct via onderstaande link.


Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via