Medior/Senior .Net software developer (Applicatieconsultant)

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO / (Professionele) Bachelor's degree
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Son

Dit ga je doen

Ben jij een developer die zich wil doorontwikkelen in het vertalen van de functionele vraag naar technische oplossing, geautomatiseerd testen of het werken aan de User Interface? Wil jij werken aan greenfield systemen en bestaande systemen onderhouden binnen een team met veel autonomie, initiatief en flexibiliteit? Lees dan verder.

Als onze nieuwste .Net Software Developer bij Strukton Worksphere ben je verzekerd van een baan waarin je jezelf op veel fronten kunt doorontwikkelen met ervaren collega’s. Werkende in een professionele enterprise omgeving krijg je veel ruimte en vrijheid om met je team invulling te geven aan het ontwikkelen en onderhouden van de bedrijfseigen applicaties. 

Je maakt deel uit van het Strukton ontwikkelteam binnen de afdeling ICT Applicatiebeheer. In dit team ontwikkel je ook mee aan Strukton Pulse; een vooruitstrevend Internet of Things platform waarop we data vanuit technische gebouwgebonden installaties van klanten verzamelen, analyseren en presenteren. Als .NET Ontwikkelaar werk je aan greenfield systemen en het onderhouden van de bestaande software. Projecten lopen het jaar door en variëren van kortlopend tot meerdere maanden aan doorlooptijd.


Het team kenmerkt zich door hoge mate van eigen initiatief, flexibiliteit en creativiteit. We krijgen vaak te horen dat we bouwen aan hoogwaardige software en dat we voorop lopen in de techniek. We werken met mooie producten en doen vrolijk mee met de transitie naar werken in de cloud. Mede hierdoor zijn wij in staat om onze marktpositie te behouden en te versterken. Jouw bijdrage daarin is essentieel.

Dit mag je van ons verwachten

In deze functie maak je deel uit van een enthousiast en professioneel team. De sfeer bij Strukton Worksphere is open en informeel, motiverend en uitdagend. Een werkomgeving waarin iedereen het maximale uit zichzelf en uit het werk weet te halen. Strukton Worksphere biedt je een concurrerend salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar ook onze werktijden zijn concurrerend: de mogelijkheid tot parttime of flexibel werken is altijd bespreekbaar. Indien het bij je ontwikkeling past kunnen we ook een meerjarig startersprogramma bieden waarin jij aan je persoonlijke ontwikkeling kan werken met collega’s vanuit de gehele Strukton organisatie. 

Over Strukton Worksphere

Complete oplossingen: daar staan we voor en daar gaan we voor. Strukton Worksphere zorgt voor bouw, technologische voorzieningen, beheer & onderhoud en exploitatie in gebouwgebonden business to business omgevingen. Zodat onze klanten (in onder meer de zakelijke dienstverlening, zorg, industrie, entertainment en onderwijs) in een optimale omgeving hun producten en diensten efficiënter kunnen realiseren. Zo draagt Strukton Worksphere bij aan een veilige, maatschappelijke verantwoorde en comfortabele werk- en verblijfsomgeving, waarin mensen zich dag in dag uit prettig voelen en optimaal kunnen presteren. Strukton Worksphere is met ca. 1.800 medewerkers onderdeel van fullserviceprovider Strukton Groep, een onderneming met ruim 6.000 medewerkers.


Dit verwachten wij van jou

 • Je hebt 5 tot 10 jaar ervaring met programmeren en een relevante HBO/WO software engineering opleiding. Je bent leergierig om daarnaast ook andere dingen (beter) te leren en voorzien van communicatieve skills. Daarnaast heb jij als ideale kandidaat ervaring met:
  • C# .NET
  • Angular/JavaScript
  • CSS3/HTML5
  • Kennis van SQL server, Cosmos DB
  • GIT, CI/CD
  • Unit testing
  • Scrum/Devops
  • Ervaring met moderne software-architectuur zoals DDD, CQRS, message based architecture is een pré
  • Ervaring met Azure & infrastructure as code is een pré
  • Ervaring met/interesse in Big Data is een pré

Meer weten en solliciteren

Wil je meer weten over deze functie, neem dan contact op met Koen Rutten, Manager software development 06-20682647. Met vragen over de procedure kun je terecht bij Kim Rolf von den Baumen, HR-manager Staf.


Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via