Storingscoordinator Werktuigbouwkunde

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Son

Dit ga je doen

Strukton Worksphere zoekt een organisatorisch sterke coördinator die de storingswerkzaamheden aan de gebouwen van onze klanten in goede banen leidt.


In de functie van Storingscoördinator ben je onderdeel van een klantenteam en vanuit jouw rol verantwoordelijk voor het adequaat aannemen, inplannen en afhandelen van storingsmeldingen. Je plant storingen snel en effectief in, eventueel uitbesteed aan onderaannemers. Je kent je klanten, kent hun belang en weet daarop slim in te spelen zodat de afspraken worden nagekomen. Je kent ook je storingstechnici en bent hun eerste aanspreekpunt als het gaat om de planning. Je bent assertief en spreekt technici aan op naleving van de Uniforme Werkwijze. Dankzij SAP MRS en de Smartphone App van technici weet je wie waar is en waar aan werkt. Je kent de klantafspraken en zorgt ervoor dat de met de klant afgesproken hersteltijden gehaald worden. Je bewaakt de afgesproken hersteltijden en stuurt technici hierop aan. Je hebt veelvuldig contact met de klant m.b.t. voortgang en afstemming. Je zorgt ervoor dat jouw storingstechnici zoveel mogelijk storingen op dagbasis oplossen. Je speelt slim met klantafspraken, de daadwerkelijke urgentie van storingen en de best passende beschikbare technicus. Je schept de voorwaarden zodat storingen zoveel mogelijk in één keer goed worden opgelost. Je kent de storingstechnici en begrijpt wie nodig is voor welke storing. Je stemt met je collega coördinatoren af als er geen passende capaciteit binnen je eigen team beschikbaar is. Je regelt alle randvoorwaardelijke zaken voor de uitvoering, zoals aanmelden, klantinstructies, etc. Je analyseert meldingen, voegt ontbrekende informatie toe en plant alleen complete storingsbonnen. Je wordt werkzaam binnen een klantenteam op de afdeling Beheer & Onderhoud. Wij werken hoofdzakelijk voor klanten waarmee wij een langdurige samenwerking hebben.

Lijk je dit wat? En wil je werken bij binnen een afdeling waar o.a. samenwerking hoog in het vaandel staat? Solliciteer dan direct.

Dit mag je van ons verwachten

 • Een uitdagende functie voor een vakman met overzicht;
 • De kans om ervaring op te doen bij grote opdrachtgever, met veel technische uitdagingen.;
 • Een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.


Dit verwachten wij van jou

 • Afgeronde MBO-4 of HBO opleiding in bij voorkeur een technische, bedrijfskundige en/of facilitaire richting;
 • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Assertief, gestructureerd en organisatorisch sterk;
 • Klantgerichte en dienstverlenende instelling;
 • Affiniteit met gebouwgebonden installatietechniek is een pré.

Meer weten en solliciteren

Meer weten over deze functie, de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden?  Neem dan contact op met Like Bosboom, HR-Manager regio Zuid, telefoonnummer 06-11773371.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via