Engineer Elektrotechniek

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Son

Dit ga je doen

Strukton Worksphere zoekt een engineer elektrotechniek met ontwerpvisie en kennis van installaties voor onze industriële projecten.

Als engineer elektrotechniek bij Strukton Worksphere werk je aan innovatieve en geoptimaliseerde ontwerpen voor onze klanten. De projecten variëren in omvang, vanuit de regio realiseren we klussen tot zo’n € 4 miljoen, vaak in een bestaande en/of complexe omgeving en multidisciplinair van aard (E/W & Bouw). In grotere projecten werken we intensief samen met de landelijk opererende businessunit projecten. Ze zijn zeer gevarieerd, van nieuw- en verbouw tot renovatie. Je bent een kennisdrager vanuit jouw vakgebied en adviseert de organisatie over elektrotechnische vraagstukken betreffende de gehele life-cycle van de installatie. Je werkt aan meerdere projecten tegelijk en werkt projecten uit van voorontwerp tot aan uitvoeringsniveau. Hierbij houdt je korte lijntjes met de andere leden van het projectteam en de klant en adviseert hen over kansen en risico’s in het ontwerp. Het werk doet een groot beroep op je technische kennis, creativiteit en verantwoordelijkheidsgevoel.

Dit mag je van ons verwachten

 • Een afwisselende en uitdagende functie in een enthousiast en vakkundig team;
 • Volop kansen om je verder te ontwikkelen in- of buiten je vakgebied;
 • Een open en informele werksfeer met veel vrijheid, waarin vakmanschap en ambitie hand in hand gaan met het lef om te kiezen voor innovatieve oplossingen;
 • Een uitstekend salaris en zeer concurrerende arbeidsvoorwaarden.

Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.


Dit verwachten wij van jou

 • Je hebt een afgeronde HBO- opleiding elektrotechniek of een gelijkwaardige opleiding;
 • Afgeronde cursussen en opleidingen in de richting van de elektrotechniek;
 • Meerdere jaren werkervaring als engineer of een vergelijkbare rol in de installatiebranche (utiliteit) is noodzakelijk. Waarbij je zelfstandig en aantoonbaar succesvol aan industriële projecten hebt bijgedragen;
 • Je bent communicatief sterk en weet collega’s en klanten te adviseren over de beste oplossing.

Meer weten en solliciteren

Meer weten over deze functie, de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Kees Olislagers (Groepsleider), telefoonnummer 06-27053641 of Sabina Bregten (HR Manager), telefoonnummer 06-4628 1173.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via