(Leerling) Monteur E of W Installatietechniek

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 1&2
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Son

Dit ga je doen

Strukton Worksphere zoekt monteurs die graag een leerwerktraject willen volgen. Samen met een ervaren monteur leg je op klantgerichte wijze gebouwinstallaties aan in de renovatie en nieuwbouw.

Als (leerling) Monteur bij Strukton Worksphere assisteer je onder toezicht en op aanwijzing bij het aanleggen van gebouwgebonden installaties. Je werkt daarbij samen met een ervaren monteur. 

Tijdens het leerwerktraject ontvang je vakinhoudelijke begeleiding en stel je samen met een begeleider je leerdoelen op, zodat je binnen aanzienlijke tijd tot een professional ontwikkelt. Naast je werk ben je bereid om een opleiding (Vanaf MBO niveau 3 tot minimaal niveau 4) te volgen in een technische richting. De kans bestaat dat we voor dit leerwerktraject een opleidingsbedrijf inschakelen.

Dit mag je van ons verwachten

  • Een afwisselende en uitdagende functie;
  • De kans om ervaring op te doen bij opdrachtgevers in zeer uiteenlopende branches, zoals de zorg, het onderwijs, overheid en de industrie;
  • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van een MBO-4 opleiding, die door ons wordt betaald;
  • Een marktconform salaris met betaling van je studiekosten. Na het behalen van niveau 4 heb je een baangarantie met contract voor onbepaalde tijd (bij goed functioneren en gelijkblijvende bedrijfsomstandigheden).

Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.


Dit verwachten wij van jou

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding en minstens 5 jaar relevante werkervaring in gebouwbeheer;
  • Je kunt goed organiseren, werkt planmatig en gestructureerd, verdiept je graag in de klant en bent in staat met hem mee te denken;
  • Je communiceert makkelijk en helder op meerdere niveaus.

Meer weten en solliciteren

Meer weten over deze functie, de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Like Bosboom, HR-manager regio Zuid, telefoonnummer 06 - 11773371.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld


Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via