Werkvoorbereider Bouw

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Utrecht

Dit ga je doen

Strukton Worksphere zoekt een organisatorisch sterke Werkvoorbereider Bouw die onze grote projecten in goede banen leidt.


Voor een Werkvoorbereider Bouw bij Strukton Worksphere Projecten is geen dag hetzelfde. Je bent de rechterhand van de projectmanager en je bent een onmisbare schakel in zowel het voortraject als in de realisatie van onze complexe projecten. Je maakt deel uit van het projectteam/uitvoeringsteam en je schept de voorwaarden waaronder wordt gewerkt. De diverse projecten waaraan je werkt hebben een omvang van 5-80 miljoen en bevinden zich door heel Nederland.

Ook je eigen werkzaamheden zijn zeer divers; je bedenkt technische oplossingen, verzorgt inkoopvoorbereiding, stemt de klantvraag af met de opdrachtgever,  voert regie over de onderaannemers en zorgt voor de meest effectieve en efficiënte werkmethode. Jij zorgt ervoor dat alle werkzaamheden op de bouw tot in de puntjes zijn voorbereid en dat de (deel)planningen worden behaald.  Je hebt veelvuldig overleg met de klant, de projectleider en het uitvoeringsteam en je bent de schakel tussen deze stakeholders. Om de ontwikkelingen in je vakgebied bij te houden en te werken aan je persoonlijke ontwikkeling biedt Strukton Worksphere je de mogelijkheid om vakgerichte opleidingen te volgen. Als werkvoorbereider kun je je specialiseren in BIM, System Engineering of een andere richting die past bij jouw wensen en ambities. De werkzaamheden van een Werkvoorbereider bij Strukton Worksphere Projecten zijn veelomvattend en project gerelateerd, waardoor ze nooit hetzelfde zijn. Door de omvang van de projecten waarvoor je werkt is je verantwoordelijkheidsgebied groter dan die van een projectleider in een kleinere organisatie. Kortom; een uitdagende functie voor mannen en vrouwen met ambitie die het aandurven om op triple A projecten hun stempel te drukken.

Dit mag je van ons verwachten

 • Een uitdagende functie voor een vakman of -vrouw met overzicht;
 • De kans om ervaring op te doen op  grote projecten in zeer uiteenlopende branches, zoals de zorg, het onderwijs, mobiliteit;
 • Een marktconform  salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • Doorgroeimogelijkheden en het volgen van gerichte opleidingen;
 • Een prettige werksfeer en leuke collega’s.

Over Strukton Worksphere

Of het nu gaat om nieuwbouw of bestaande bouw: Strukton kiest altijd voor een integrale aanpak. Strukton is specialist op het gebied van innovatieve en toekomstbestendige nieuwbouw, waarin de eindgebruiker centraal staat. Strukton heeft focus op UAV-gc contracten, waarin we de verantwoordelijk graag willen nemen vanaf Design, Build tot en met Maintain en Operate. Door in verouderde gebouwen nieuw leven te blazen, daalt het energieverbruik en krijgt de marktwaarde een impuls. We zijn met name  actief in de utiliteitsbouw (scholen, ziekenhuizen, hotels, kantoren, winkelcentra) . Strukton Worksphere wil kwalitatief hoogwaardige huisvesting realiseren, waarin mensen optimaal functioneren en zich goed voelen.

Dit verwachten wij van jou

 • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding Bouwkunde (bij voorkeur richting: Uitvoerend bouwbedrijf, Uitvoeringstechniek, Integrale bouwtechniek) en tenminste 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie bij een grote aannemer;
 • Je bent organisatorisch sterk, werkt planmatig en gestructureerd, en hebt overzicht;
 • Je hebt een gedegen bouwtechnische kennis en bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen hierin.

Meer weten en solliciteren

Meer weten over deze functie, de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Lotte Versteeg, HR Manager, telefoonnummer 06-53833880.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via