Service monteur W regiewerk

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Leeuwarden

Dit ga je doen

Strukton Worksphere zoekt een Servicemonteur die op klantgerichte wijze gebouwinstallaties in topconditie houdt.


Als Servicemonteur bij Strukton Worksphere ben je een echte vakman of -vrouw. Je hebt hart voor techniek en je wordt daarin graag uitgedaagd. Gebouwgebonden HVAC-installaties zijn je specialiteit. Je monteert en installeert deze zonder problemen, brengt aanpassingen aan en voert reparaties uit. Je hebt oog voor de klant en zoekt naar oplossingen waarmee de klant het beste is geholpen. Je bent communicatief netjes en correct en komt afspraken na. Vanzelfsprekend hoort een storingsdienst daarbij. Je signaleert mogelijke opdrachten en communiceert hierover met de werkvoorbereider. Kortom: jij bent degene die het voor Strukton Worksphere bij de klanten doet.

Dit mag je van ons verwachten

  • Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid;
  • De kans om ervaring op te doen bij grote opdrachtgevers in zeer uiteenlopende branches, zoals de zorg, het onderwijs, het bankwezen en de industrie;
  • Een concurrerend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Dit verwachten wij van jou

  • Je bent technisch sterk, maar weet dat klantgerichtheid minstens met zo belangrijk is;
  • Je werkt netjes, planmatig en gestructureerd;
  • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding (minimaal niveau 3 of hoger) en minstens 5 jaar relevante werkervaring in de woningbouw.

Meer weten en solliciteren

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden kun je bellen met Paula Wiardi (HR Manager regio Noord-Oost), telefoonnummer 06 - 1055 6124.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via