Lead Engineer Meet- & Regeltechniek

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO / (Professionele) Bachelor's degree
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Leeuwarden

Dit ga je doen

Hou jij van integraal (E, W, B) en projectmatig werken, maar ben je ook graag een autoriteit op het gebied van Meet- en Regeltechniek? Dan is de vestiging Leeuwarden op zoek naar jou als ambassadeur voor dit vakgebied.

Als (Lead) Engineer meet- en regeltechniek werk je binnen Strukton Worksphere op het brede terrein van besturingssystemen voor/in gebouw gebonden installaties. Jij bent de autoriteit en ambassadeur op jouw vestiging aangaande meet- en regeltechniek en werkt nauw samen met de collega’s van zowel projecten alsook die van beheer & onderhoud.

Projectmatig werk je integraal (E,W & B) en in teamverband aan het ontwerp van nieuwe installaties of maak je voorstellen om bestaande installaties te upgraden. Vanaf het allereerste moment denk je dan mee over installatieoplossingen voor onze klanten. Je bent goed in staat jouw technische oplossing helder en duidelijk te vertalen en presenteren, zowel op papier als bij de klant. Tijdens de uitvoering blijf je nauw betrokken bij jouw projecten, schrijf je zelf software en bewaak je het project. 

Door de toename van ICT-toepassingen, data vanuit GBS-systemen en onderhoudsgegevens vanuit onze eigen contracten beschikken we over waardevolle informatie. In onderhoud focussen we dan ook steeds meer op technisch beheer op afstand middels PULSE (zie filmpje), doen we het beheer van bodemenergie installaties (conform BRL 6000-21) en zijn we als M&R-specialisten vaak klankbord voor servicetechnici op het gebied van M&R- en / gebouw beheersingssystemen. Jij bent in staat mee te denken in assetmanagement en weet de daaruit voorkomende verbetervoorstellen te vertalen in concrete oplossingen en voert deze uit.

Dit mag je van ons verwachten

  • Een afwisselende en uitdagende functie met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid;
  • Je werkt voor grote opdrachtgevers (utiliteit) in zeer uiteenlopende branches, zoals de zorg, het onderwijs, het bankwezen en de industrie;
  • Een concurrerend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Dit verwachten wij van jou

  • Je hebt een gerichte afgeronde technische hbo-opleiding en/of een afgeronde mbo-opleiding (niveau 4), aangevuld met specialistische vakopleidingen; bijvoorbeeld MIT,  MRK-C en/of Kli-C. Het diploma Priva Certified Engineer is een pre;
  • Je hebt ruime ervaring in de installatietechniek, waarvan minimaal 3 jaar werkervaring als Lead Engineer in de discipline Meet- en Regeltechniek;
  • Je kunt goed organiseren en werkt zelfstandig, planmatig en gestructureerd. In hectische situaties houd je overzicht en weet prioriteiten te stellen;
  • Je communiceert gemakkelijk, mondeling zowel in het Nederlands als Fries en daarnaast ben je in staat schriftelijk correct te rapporteren aan opdrachtgevers.

Meer weten en solliciteren

Meer weten over deze functie of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Paula Wiardi, HR manager Noord-Oost 06 10556124 of sollicteer via 'solliciteren' button.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via