Werkvoorbereider bouw

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Amsterdam

Dit ga je doen

Wil jij samen met het uitvoeringsteam zorgen dat de technische oplossingen, materialen, onderaannemers en specialisten op de bouwplaats van onze serviceprojecten goed zijn voorbereid? 


Voor een Werkvoorbereider Bouw bij Strukton Worksphere is geen dag hetzelfde. Dat komt niet alleen omdat je te maken hebt met verschillende klanten en projecten. Ook je eigen werkzaamheden zijn zeer divers; je bedenkt technische oplossingen, bestelt materialen, regelt onderaannemers en maakt planningen. Jij zorgt ervoor dat alle werkzaamheden op de bouw tot in de puntjes zijn voorbereid en dat de administratie altijd op orde is. Je hebt veelvuldig overleg met de klant, de projectleider en het uitvoeringsteam. Je bent eigenlijk een regelneef die de voorwaarden schept voor de uitvoering.

Dit mag je van ons verwachten

  • Een uitdagende functie voor een vakman met overzicht;
  • De kans om ervaring op te doen bij grote opdrachtgevers in zeer uiteenlopende branches, zoals de zorg, het onderwijs, het bankwezen en de industrie;
  • Een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Over Strukton Worksphere  

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame gebouwen. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Dit verwachten wij van jou

  • Je hebt een afgeronde Mbo-opleiding Bouwkunde en tenminste 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je bent organisatorisch sterk, werkt planmatig en gestructureerd, en hebt overzicht;
  • Je hebt een gedegen bouwtechnische kennis en bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen hierin.

Meer weten en solliciteren

Meer weten over deze functie, de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Mathijs Rotink, HR Manager regio Noordwest Midden, telefoonnummer 06 12411232.


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via