Service technicus W – beheer & onderhoud

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Deventer

Dit ga je doen

Ben jij technicus W uit regio Zwolle met een brede technische kennis van gebouwinstallaties en –systemen en vind jij contact met klanten leuk? Houd jij HVAC-installaties in topconditie en loop je niet weg voor wat E werkzaamheden? Bekijk dan deze vacature.


Als Servicetechnicus W ben jij dé vakman die ervoor zorgt dat de HVAC-installaties van onze klanten in topconditie zijn, je loopt niet weg voor wat E werkzaamheden. De basis van je werkzaamheden bestaat uit het verrichten van onderhoud en/of het oplossen van storingen.  Daarnaast voer je soms kleine regieklussen uit. Je bent een allround technicus met kennis van allerlei verschillende installaties en systemen. Je bent voor de Contractbeheerder en Klantmanager de ‘ogen en oren’ op locatie bij opdrachtgevers. Je stemt je werkplanning af met de collega’s van operations support en bent verder selfsupporting (materialen en admiratie). Techniek is de basis van je vak, maar je weet dat communicatie en klantgerichtheid essentieel zijn voor een tevreden klant .

Dit mag je van ons verwachten

 • Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid.
 • De kans om ervaring op te doen bij grote opdrachtgevers in zeer uiteenlopende branches, zoals de zorg, het onderwijs, het bankwezen en de industrie.
 • Een concurrerend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Dit verwachten wij van jou

 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding niveau 4 in installatietechniek of werktuigbouwkunde, aangevuld met vakspecialistische cursussen en trainingen, zoals F-gassen en Scios (PO/PI/EBI);
 • Affiniteit met M&R is een pre;
 • Enkele jaren relevante werkervaring als servicemonteur of -technicus in een beheer & onderhoudsomgeving (utiliteit);
 • Je werkt planmatig en gestructureerd;
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio Zwolle.

Meer weten en solliciteren

Meer weten over deze functie, neem dan contact op met Peter de Jong (Teamleider Beheer & Onderhoud) op telefoonnummer 06-51315833. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden kun je bellen met Jos van der Vegt, HR Manager, telefoonnummer 06 - 2041 3303.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via