Service monteur beheer & onderhoud

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Deventer

Dit ga je doen

Ben jij technicus W uit regio Zwolle met een brede technische kennis van gebouwinstallaties en –systemen en vind jij contact met klanten leuk? Houd jij HVAC-installaties in topconditie en loop je niet weg voor wat E werkzaamheden? Bekijk dan deze vacature.


Als Servicemonteur E/W bij Strukton Worksphere ben je een echte vakman of -vrouw. Je hebt hart voor techniek en je wordt daarin graag uitgedaagd. Gebouwgebonden installaties zijn je specialiteit. Je legt ze zonder problemen aan, en je voert onderhoud, keuringen en reparaties uit. Je hebt oog voor de klant en zoekt naar oplossingen waarmee de klant het beste is geholpen. Vanzelfsprekend hoort een storingsdienst als onderdeel van onze 24/7 dienstverlening daarbij. Je signaleert mogelijke opdrachten en maakt een offerte op als dat wordt gevraagd. Kortom, jij bent degene die het voor Strukton Worksphere bij de klanten doet.

Dit mag je van ons verwachten

  • Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid;
  • De kans om ervaring op te doen bij grote opdrachtgevers in zeer uiteenlopende branches, zoals de zorg, het onderwijs, het bankwezen en de industrie;
  • Een concurrerend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Dit verwachten wij van jou

  • Je bent technisch sterk,  maar weet dat klantgerichtheid minstens met zo belangrijk is;
  • Je werkt netjes, planmatig en gestructureerd;
  • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding (niveau 3 of 4, met de ambitie om zowel E als W opgeleid te worden en een technicus diploma te gaan halen) en circa 3 jaar relevante werkervaring;
  • Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio Zwolle – Apeldoorn – Hengelo – Enschede – Deventer.

Meer weten en solliciteren

Meer weten over deze functie, neem dan contact op met Peter de Jong (Teamleider Beheer & Onderhoud) op telefoonnummer 06-51315833. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden kun je bellen met Jos van der Vegt, HR Manager, telefoonnummer 06 - 2041 3303.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via