Maintenance Engineer

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Son

Dit ga je doen

Heb jij jarenlange ervaring als technicus en wil jij organisatie helpen hun installaties te verbeteren? Wil jij klanten en collega's adviseren en je kennis delen? Stuur jij voortaan op optimalisatie van technische installaties in de rol van Maintenance Engineer?

Als Maintenance Engineer bij Strukton Worksphere ben je verantwoordelijk voor ondersteunen bij het uitvoeren van het onderhoudsmanagement binnen bestaande contracten. Je stuurt op optimalisatie van de technische installaties van onze klanten en werkt daarin integraal en landelijk samen met de collega’s binnen Beheer en Onderhoud.  Je voert conditiemetingen uit, maakt meerjarenbegrotingen, analyseert comfort- en energierapportages en adviseert op het gebied van onderhoud, energie, comfort en installatieaanpassingen, vaak onderbouwd met een business case. Als Maintenance Engineer ben je een expert op je vakgebied. Door je gevraagde en ongevraagde inbreng van kennis lever je een belangrijke bijdrage aan het succes van de organisatie.

Dit mag je van ons verwachten

  • Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid;
  • Werken in een dynamische omgeving met mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling;
  • Een concurrerend salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

 

Dit verwachten wij van jou

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding Techniek , beschikt over goede vakkennis waaronder NEN 2767 en/of RGD BOEI, bij voorkeur met certificaat aantoonbaar;
  • Je beschikt over technische kennis van installaties die je hebt opgedaan in een rol als bijvoorbeeld servicetechnicus of beheertechnicus.
  • Je bent communicatief sterk, stressbestendig, in staat anderen te overtuigen en resultaatgericht;
  • Je kunt goed analyseren, werkt planmatig en gestructureerd.

Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Strukton Worksphere: clever technology for modern life

Reageren

Meer weten over deze functie of de sollicitatieprocedure? Of wil jij eerst eens meelopen met een maintenance Engineer om te ervaren of de functie iets voor jou is? Neem dan contact op met Anke van Leeuwen, Consultant, op telefoonnummer 06-22993202.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via