Servicetechnicus beveiligingsinstallaties

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Utrecht

Dit ga je doen

Wij zijn op zoek naar een servicetechnicus beveiligingsinstallaties. Zorg jij er graag voor dat de beveiligingsinstallaties van onze klanten optimaal werken? Plan jij graag zelf jouw werkzaamheden en weet jij onze klanten servicegericht te bedienen? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn op zoek naar een Servicetechnicus Beveiligingsinstallaties. 

Als servicetechnicus beveiligingsinstallaties kom jij bij onze klanten, gevestigd in regio Amsterdam en Utrecht om de beveiligingsinstallaties te inspecteren en te onderhouden. Naast het onderhoud van beveiligingsinstallaties signaleer en los je ook de storingen op. Van de uitgevoerde werkzaamheden maak je een rapportage en dit communiceer je ook met de klant. Vraagt de klant om meer onderhoud? Dan draai jij je hand ook niet om voor het opstellen van een offerte.

De bovengenoemde werkzaamheden voer je zelfstandig bij onze klanten uit. Jij kunt altijd terug vallen op jouw team. Jij komt te werken in een specialisten team van servicemonteurs en technici waar iedereen voor elkaar klaar staat. Collegialiteit is dan ook belangrijk. Een storingsdienst behoort ook tot deze functie. 

Dit mag je van ons verwachten

Bij Strukton Worksphere staan de medewerkers centraal. Wij vinden het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Jij kunt als servicetechnicus beveiligingsinstallaties het volgende verwachten: 

 • Een uitdagende functie waarbij jij veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt;
 • Gemotiveerde collega’s die graag optreden als sparringpartner;
 • De kans om je te ontwikkelen;
 • Werken bij grote klanten in zeer uiteenlopende branches, zoals de zorg, het onderwijs, bankwezen en de industrie;
 • Een gezonde balans tussen werk en privé; 
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Over Strukton Worksphere

Strukton Worksphere is onderdeel van Strukton en houdt zich bezig met Techniek en Gebouwen. Techniek zit vooral in onze mensen. Van denkers die het grote geheel zien en integrale plannen maken, en doeners, vaklieden, met hun eigen kwaliteiten en lokale kennis. In teams door het hele land zijn zij de stille krachten achter onze scholen, kantoren, stations, musea en nog veel meer.

Terwijl de wereld razendsnel verandert nemen wij het voortouw. We zetten in op digitalisering en verduurzaming. We investeren in kennis en talentontwikkeling, kijken verder dan sec een CV en ervaring. Waar het om gaat is potentie en de juiste mentaliteit, flexibiliteit en skills: Met het hoofd of de handen en sowieso het hart.

Dan krijg je samen alles #voorelkaar.

Dit verwachten wij van jou

Wij verwachten dat onze nieuwe servicetechnicus beveiligingsinstallaties proactief, klant- en servicegericht is. Als servicetechnicus beveiligingsinstallaties ben je minimaal in het bezit van het diploma Monteur Beveiligingsinstallaties (MBV). Heb jij het diploma Technicus Beveiligingsinstallaties (TBV), dan heb jij een pré. Daarbij herken jij jezelf in de volgende punten:  

 • Jij bent op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving;
 • Jij hebt een professionele houding en bent in staat om klantgericht te werken;
 • Jij bent bereid je te ontwikkelen d.m.v. vak gerelateerde cursussen;
 • Jij bent communicatief vaardig en vindt het leuk om met onze klanten te communiceren.
 • Jij bent in bezit van bezit van rijbewijs B


Sollicitatieprocedure

Word jij onze servicetechnicus beveiligingsinstallaties? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Heb jij vragen over de functie, sollicitatieprocedure en arbeidsvoorwaarden dan kun je contact opnemen met Elles Platenkamp (06 50 21 59 12).

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via