Stagiair werkvoorbereiding/bedrijfsbureau

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO / (Professionele) Bachelor's degree
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Eindhoven

Voor onze vestiging in Eindhoven zijn wij opzoek naar enthousiaste stagiairs HTS in werkvoorbereiding/bedrijfsbureau.

 

Dit ga je doen

In deze stage werk je mee op het bedrijfsbureau. Je ondersteunt in alledaagse werkzaamheden. Je houdt je berzig met het opstellen van vraagspecificatie t.b.v. offerteaanvragen, vergelijkstaten voor de inkoop/calculatie, calculatiebegrotingen en werkplannen. Je werkt voor 80% binnen en 20% buiten op het project.

Dit verwachten wij van jou

Wij zoeken een enthousiaste student die graag het initiatief neemt en op zoek is naar een stage voor zijn of haar HBO-opleiding Civiele Techniek:

  • Je bent een teamplayer
  • Praktisch en doorziet processen
  • Handig met Office, MSProject, AutoCAD
  • Affiniteit met kwaliteitsborging- en systemen

Dit mag je van ons verwachten

Het onderscheidend vermogen van Rasenberg Infra zit hem in de mentaliteit van de mensen die er werken. Wij zijn inlevend, initiërend en innovatief. Dat zie je terug in de cultuur en de mensen. Mer Rasenberg Infra denk je verder, groei je verder en ontwikkel je verder.

Stagevergoeding HBO conform cao Bouw en Infra: € 507,68 bruto fulltime per 4 weken.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden over de stage werkvoorbereider/bedrijfsbureau? Dan zien wij jouw cv en motivatie graag tegemoet. Mail naar HRM@rasenberginfra.nl o.v.v. stage werkvoorbereiding Eindhoven.

Dit zijn wij

We staan bekend om ons asfalt en dit blijft een kracht. Maar Rasenberg Infra is veel meer dan alleen asfalt. We ontwikkelen complete infrastructuren, bouwen viaducten, leggen wegen en fietspaden aan en onderhouden verkeerstrajecten.

Als wegenbouwer met een missie, streven we naar een krachtig en duurzaam samenspel tussen weg en weggebruiker. Innovaties en technologieën ontwikkelen, waar zowel opdrachtgever als eindgebruiker veilig mee op weg kunnen. We willen voorop lopen in (technologische) ontwikkelingen en altijd met een buitengewone aandacht voor de leefomgeving. Met persoonlijke betrokkenheid in de regio, van ontwerp tot en met realisatie en onderhoud.   

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via