Contractsecretaris

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Groningen
Zijn nauwkeurig, analytisch en oog voor detail op jou van toepassing? Ben jij gedreven en overtuig en enthousiasmeer jij mensen op basis van inhoudelijke argumenten? Dan is de functie van Contractsecretaris absoluut iets voor jou!

Dit ga je doen

Het sturen op en bewaken van afspraken binnen het contract PGO Wadden behoort tot de kern van de functie Contractsecretaris. Binnen dit contract voeren wij onderhoud en storingsherstel uit in Groningen & Friesland. De afspraken over wat en wanneer wij aanleveren bij onze opdrachtgever heb je op je netvlies.

Daarbij fungeer je als rechterhand van de contractmanager. Je kent onze opdrachtgever goed en voert er ook zelfstandig gesprekken mee. Je komt niet voor verrassingen te staan, aangezien je alle ins en outs van het contract eigen hebt gemaakt en goed bent geïnformeerd door je collega's. Bij besprekingen stel je kritische vragen en overtuig je op basis van inhoudelijke argumenten en je communicatieve vaardigheden. Je trekt het initiatief naar je toe en pakt acties op die voortkomen uit deze overleggen. Je zet als Contractsecretaris de acties uit, bewaakt ze en adviseert daarbij je collega's over de wijze van afhandeling. Verder draag je zorg voor tijdige en nauwkeurige rapportages aan de klant.

Door jouw adviserende rol en goede omgang met collega's motiveer je hen acties uit te voeren en terug te koppelen. Hiermee maak je jouw collega's bewust van het belang van het nakomen van de contractuele verplichtingen op het vlak van aantoonbaarheid. 

Tenslotte speel je ook een belangrijke rol in de totstandkoming van aanbiedingen op klantvragen en de afhandeling van meer- en minderwerk. Je weet de financieel,- en inhoudelijk specialisten bij elkaar te brengen en dit te verwoorden in een aanbieding die de klant herkent en aanspreekt. 

Dit is je afdeling

Als Contractsecretaris ben je onderdeel van het contractteam en werk je nauw samen met het uitvoeringsteam. Met de collega's van Onderhoudsengineering zorg je ervoor dat de administratieve afhandeling van het contract op rolletjes loopt.  

Dit verwachten wij van jou

Strukton Rail Nederland bv is een organisatie met overwegend technische specialisten. Voor deze vacature Contractsecretaris is het een pré als je hiermee affiniteit hebt. Naast een enthousiaste en resultaatgerichte instelling beschik je over een scherp analytisch vermogen en kun je de werkzaamheden uitstekend structureren. Je hebt een enthousiasmerende en praktische kijk op zaken, en je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. 

Verder beschik je over:

  • Een afgeronde HBO opleiding    
  • Enige werkervaring in een soortgelijke functie is een pré. Ben je een schoolverlater en heb je geen soortgelijke ervaring opgedaan? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren. Strukton Rail zal er voor zorgdragen dat je de benodigde kennis bijgebracht gaat worden door middel van opleidingen en begeleiding door een mentor.
  • Kennis van onderhoudscontracten is een pré

Als Contractsecretaris ben je binnen het contractteam verantwoordelijk voor de contractuele sturing, verzorgen van rapportages, afwijkingen en de afhandeling van financiële zaken. Daarnaast ben je het aanspreekpunt van de klant. Bewaking van de gemaakte afspraken. De administratie daarvan moet altijd op orde zijn, zowel in het belang van de klant als het contractteam. Het is jouw drijfveer om vanuit jouw kennis van het contract en de processen proactief te adviseren en voortdurend te verbeteren.

Dit mag je van ons verwachten

Strukton Rail Nederland bv is een grote organisatie waarin je veel kunt leren en waarin je kansen hebt om je ambities vorm te geven. We hebben goede arbeidsvoorwaarden zoals een marktconform salaris, 25 vakantie- en 13 ADV dagen (beide op fulltime basis) en een zeer goed pensioen.

Meer weten en solliciteren?

Ben je geïnteresseerd en wil je verder met ons praten over de vacature van Contractsecretaris? Dan zien we graag je cv en sollicitatiebrief tegemoet. Je kunt solliciteren via de sollicitatiebutton of neem dan contact op met Marc Kessels, Recruiter, via 06-46958120 of marc.kessels@strukton.com  Na ontvangst van jouw sollicitatie ontvang je binnen twee weken een reactie. Een assessment zal onderdeel uitmaken van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. Profielen en cv's die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via