Bouwkundig BIM modelleur / coördinator

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Utrecht

Dit ga je doen

Wil jij graag verantwoordelijk zijn voor het virtueel ontwerpen en engineeren van complexe bouwwerken? Ben jij sterk in het gezamenlijk bedenken van bouwkundige oplossingen? En durf jij jouw stempel te drukken op onze projecten? Strukton Worksphere is op zoek naar een organisatorische en communicatief vaardige BIM Modelleur / Coördinator. 

Als BIM Modelleur / Coördinator ben jij verantwoordelijk voor het virtueel ontwerpen en engineeren van complexe bouwwerken. In deze functie bedenk je bouwkundige oplossingen, vertaal je de eisen en ambities van het project naar het (virtuele) gebouw en toets je het model met andere disciplines (model checking & clash control).

In deze functie ben jij naast de bouwkundig BIM Modelleur, die samenwerkt met Modelleurs van de andere disciplines, ook de coördinator. Jij denkt proactief mee en zorgt dat alles in het model klopt volgens de gestelde eisen. Jij stemt af met de andere disciplines, toets het model en voert de clash controles uit.

Als BIM Modelleur / Coördinator heb jij de volgende verantwoordelijkheden:

 • Zorgdragen voor een kloppend 3D BIM model (samen met de andere  disciplines)
 • Zorgdragen voor de bouwkundige engineering
 • Het aansturen en bewaken van de voortgang van het BIM-proces
 • Uitvoeren van een regie voerende rol waarbij jij opereert als verankeraar van het BIM-proces binnen Strukton Worksphere

Dit mag je van ons verwachten

Bij Strukton Worksphere staan de medewerkers centraal. Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt bij ons. Daarbij kun je van ons het volgende verwachten. 

 • Een uitdagende functie waarbij jij veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt
 • Gemotiveerde collega’s die graag optreden als sparringpartner
 • De kans om je te ontwikkelen
 • Werken bij grote klanten in zeer uiteenlopende branches, zoals de zorg, het onderwijs, bankwezen en de industrie
 • Een gezonde balans tussen werk en privé
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

 

Strukton Worksphere: clever technology for modern life

Dit verwachten wij van jou

Wij verwachten van onze BIM Modelleur / Coördinator een proactieve houding. Jij hebt een afgeronde bouwkundige opleiding en hebt tenminste twee jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

Daarbij heb jij ervaring met autodesk Revit. Jij wilt je blijven ontwikkelen en bent en blijft  op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied. Tot slot onderscheid jij je met jouw communicatieve en organisatorische vaardigheden en zet je die graag in om BIM bij ons op een hoger niveau te brengen.

Sollicitatieprocedure

Word jij onze Bouwkundige BIM Modelleur / Coördinator? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie.

Heb jij vragen over de functie, sollicitatieprocedure en arbeidsvoorwaarden dan kun jij contact opnemen met Elles Platenkamp (06 50 21 59 12).

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via