Financial Controller

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland WO / Master's degree
  • Standplaats Utrecht

Wij zijn op zoek naar een gedreven Financial Controller! Iemand die zijn/haar kennis en ervaring wil inzetten op een hoog niveau. Ben je bekend met het werken binnen een holding en alle uitdagingen die dit met zich meebrengt op financieel gebied? Dan maken we graag kennis met jou.

Dit ga je doen

Jij draagt zorg voor de interne en externe financiële verslaglegging van Strukton Groep. Jij staat middenin de complexe financiële structuur van onze organisatie en zorgt daarbinnen voor professionele rapportages ten behoeve van stakeholders zoals de groepsdirectie, de Raad van Commissarissen en de beursgenoteerde aandeelhouder Oranjewoud. Financieel beheer, risicomanagement, consolidatie en externe verslaggeving (IFRS en RJ) zijn de kernaspecten van jouw werk. Jij neemt een belangrijke positie in bij de implementatie van nieuwe IFRS standaarden, het updaten en herschrijven van het Accounting Manual, het opstellen van maand- en kwartaalrapportages, het opmaken van de IFRS jaarrekening van de Groep, begeleiden van de accountantscontrole, het controleren van de vennootschappelijke  jaarrekeningen en het verzorgen van consolidatieactiviteiten.

Dit is je afdeling

Je werkt samen met een gedreven en hoog opgeleid team van financials . Zij weten welke verantwoordelijkheid zij dragen en ze zijn goed in hun vak. Strukton Groep is de holding van Strukton. De afdeling Concern control & Administratie bestaat uit 6 medewerkers die werken op het hoofdkantoor in Utrecht.

Dit verwachten wij van jou

Je hebt affiniteit met IFRS/verslaggeving. Je bent financieel sterk en in staat om in een complexe omgeving overzicht te behouden en onafhankelijk en initiatiefrijk te functioneren. Verder:

  • Academische opleiding bij voorkeur aangevuld met of studerend voor RA of RC;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
  • Ervaring met opstellen van jaarrekeningen op basis van IFRS en RJ;
  • Een praktische instelling, analytisch denkvermogen en sterke communicatieve vaardigheden.

Dit mag je van ons verwachten

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. We bieden je een vaste baan met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris dat uitbetaald wordt in 13 periodes, een pensioenregeling met werkgeversbijdrage en 43 vakantiedagen per jaar (o.b.v. fulltime dienstverband). Ook kun je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering, kun je korting krijgen bij een groot aantal sportscholen en hebben we een personeelsvoordeelwinkel.

Dit zijn wij

Strukton biedt opdrachtgevers integrale oplossingen waarbij de inzet van technologische vernieuwingen en samenwerking met de klant het verschil maken. De kwaliteit van infrastructuur, treinsystemen en gebouwen staat daarbij voorop. Het doel is de eindgebruiker comfortabel en veilig te laten reizen en verblijven. De focus en groei liggen met name op de technologische georiënteerde specialismen, in Europa en enkel selectief gekozen landen wereldwijd.

In ons werk weegt economisch rendement even zwaar mee als het leveren van duurzame oplossingen. Strukton bestaat uit drie divisies die onderling samenwerken. In het totaal zijn circa 6500 medewerkers werkzaam bij Strukton. Onze omzet bedroeg € 1,9 miljard in 2017.

Neem contact op

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Ingrid van der Voort, Controller, via (030) 248 63 43. Ben je enthousiast geworden over de functie van Financial Controller  dan zien we jouw reactie en CV graag tegemoet. Je kunt reageren via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Bij Strukton Groep houden we van open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus of intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stellen.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via