Begroter

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats N.t.b. (Helvoirt, Horst of Utrecht)

Voor RAW-werken op het rayon is Van Rens mobiliteit op zoek naar een Begroter.

 

Dit ga je doen

Als Begroter bij Van Rens mobiliteit ben jij het cijferend brein binnen het rayon voor RAW-werken. Het is jouw doel om de aanpak, risico’s, kansen en kostprijs te bepalen. Jij bent verantwoordelijk voor het uitvoeren en bewaken van het calculatieproces. Daarnaast geef je niet alleen gevraagd maar ook ongevraagd advies richting zowel de klant als naar jouw collega’s. Het is jouw verantwoordelijkheid dat er een juiste werkoverdracht plaats vindt richting de uitvoering/werkvoorbereiding, zodat zij precies datgene kunnen uitvoeren wat jij gecalculeerd hebt.

 

Dit is je afdeling

Je verricht je werkzaamheden voor verschillende rayons van Van Rens mobiliteit.  Standplaats is nader te bepalen (Helvoirt, Horst of Utrecht).

Dit verwachten wij van jou

Wij zijn op zoek naar iemand die snel kan schakelen tussen diverse projecten en werkzaamheden. Je bent klantgericht en zelfstandig, daarnaast is het in deze functie ook belangrijk dat je communicatief sterk bent. Verder beschik je over:

•             minimaal een relevant MBO diploma;

•             HBO werk- en denkniveau;

•             minimaal 2 jaar werkervaring op begrotingsgebied;

•             kennis van RAW-bestekken.

 

Dit mag je van ons verwachten

Je maakt deel uit van een enthousiast en deskundig team. De sfeer bij Van Rens mobiliteit is open en informeel, binnen een werkomgeving waarin iedereen het maximale uit zichzelf en uit het werk voor de klant weet te halen. Daarbij hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Van Rens mobiliteit biedt je een prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Bouw & Infra.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden over de functie Begroter bij Van Rens mobiliteit? Dan zien we jouw CV en motivatie graag tegemoet. Je kunt deze mailen naar vacatures@vanrensbv.nl.

Dit zijn wij

Bij Van Rens mobiliteit is een vlotte en veilige doorstroming van het verkeer ons doel. Wij verzorgen de complete weginrichting in zowel tijdelijke- als definitieve verkeerssituaties en vervullen een adviserende rol bij verkeerskundige vraagstukken in de tender- en uitvoeringsfase van infrastructurele projecten. Met ruim 100 enthousiaste medewerkers verrichten wij deze werkzaamheden vanuit zes vestigingen verspreid over Nederland.

 

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via