Senior Begroter

Vacature doorsturen
 
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Eindhoven

Voor de afdeling GP (Geïntegreerde Projecten) is Van Rens mobiliteit op zoek naar een Senior Begroter t.b.v. UAV-GC werken.

 

Dit ga je doen

Als Senior Begroter bij Van Rens mobiliteit ben jij het cijferend brein binnen ons tenderteam voor UAV-GC werken en verantwoordelijk voor jouw scope. Je werkt in deze functie vanuit een nul-situatie, waarna je alle informatie gaat verzamelen om tot een goed resultaat te komen. Het is jouw doel om de aanpak, risico’s, kansen en kostprijs te bepalen. Jij bent verantwoordelijk voor het uitvoeren en bewaken van het calculatieproces en een juiste werkoverdracht richting de uitvoering/werkvoorbereiding, zodat zij precies datgene kunnen uitvoeren wat jij gecalculeerd hebt.

 

Dit is je afdeling

Je verricht je werkzaamheden in nauwe samenwerking met de collega’s van de afdeling GP. Deze afdeling wordt ingeschakeld als er meerdere specialismen van Van Rens worden ingezet bij een project. Je standplaats is Eindhoven.

Dit verwachten wij van jou

Wij zijn op zoek naar iemand die klantgericht en zelfstandig is, maar in deze functie is het ook zeer belangrijk dat je communicatief sterk bent. Verder beschik je over:

•             een relevant HBO diploma;

•             minimaal HBO werk- en denkniveau;

•             minimaal 5 jaar werkervaring op begrotingsgebied;

•             Kennis van UAV-GC contracten.

 

Dit mag je van ons verwachten

Je maakt deel uit van een enthousiast en deskundig team. De sfeer bij Van Rens mobiliteit is open en informeel, binnen een werkomgeving waarin iedereen het maximale uit zichzelf en uit het werk voor de klant weet te halen. Daarbij hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Van Rens mobiliteit biedt je een prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Bouw & Infra.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden over de functie Senior Begroter GP bij Van Rens mobiliteit? Dan zien we jouw CV en motivatie graag tegemoet. Je kunt deze mailen naar vacatures@vanrensbv.nl.

Dit zijn wij


Bij Van Rens mobiliteit is een vlotte en veilige doorstroming van het verkeer ons doel. Wij verzorgen de complete weginrichting in zowel tijdelijke- als definitieve verkeerssituaties en vervullen een adviserende rol bij verkeerskundige vraagstukken in de tender- en uitvoeringsfase van infrastructurele projecten. Met ruim 100 enthousiaste medewerkers verrichten wij deze werkzaamheden vanuit zes vestigingen verspreid over Nederland.

 

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via