Specialist gebouwautomatisering (Strukton PULSE)

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Son

Dit ga je doen

Heb jij kennis van meet- en regeltechniek en wil jij op afstand gebouwprestaties kunnen analyseren, gebouwen beheren en storingen oplossen door gebruik te maken van ons PULSE platform voor data-analyse voor slim beheer en onderhoud?

Je gaat de op afdeling PULSE diverse taken uitvoeren. Je voert op afstand preventieve controles uit met moderne analyse tools en adviseert klantteams over het uit te voeren onderhoud. Tevens los je op afstand storingen op welke zijn gemeld door het Gebouw Beheer Systeem van onze klanten. Daarnaast ben je betrokken bij het beheer van de ICT systemen van PULSE en maak je onderdeel uit van de 24/7 storingsdienst om de beschikbaarheid van deze ICT systemen te kunnen garanderen.

De afdeling PULSE is een unieke afdeling binnen Strukton Worksphere. In essentie verzamelt de afdeling PULSE data uit gebouwen en gebruikt deze om 4 klantbeloftes waar te maken: hogere beschikbaarheid van installaties, hoger comfort, lager energie verbruik, lagere onderhoudskosten.

Wat wij jou bieden?

Naast dat je komt te werken op de afdeling binnen Strukton Worksphere waar de meeste innovatie plaatsvindt, kom je ook te werken bij een organisatie die vooroploopt in de branche op het gebied van datagedreven beheer en onderhoud. Je komt in een jong team met leuke collega’s met passie voor techniek in gebouwen, meet en regel en big data. Als werkgever biedt Strukton Worksphere een concurrerend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden. De baan is fulltime, maar als jij liever 4 x 9 uur zou willen werken zodat je tijd overhoudt voor je privéleven is dat geen probleem, we denken graag met je mee. Benieuwd naar meer info? Dat leggen we graag uit in een kennismakingsgesprek. 


Dit verwachten wij van jou

  • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding.
  • Je hebt affiniteit en ervaring met meet- en regeltechniek.
  • Een specifieke vakopleiding (bijvoorbeeld Priva Certified Engineer).
  • Affiniteit met ICT systemen.
  • Je communiceert makkelijk en helder op meerdere niveaus.

Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Meer weten & solliciteren

Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden?  Neem dan contact op met Kim Rolf von den Baumen, HR Manager op 06-10977854. Wil je meer weten over de functie zelf en de afdeling PULSE? Neem dan contact op met Barry Tuip, afdelingsmanager PULSE op 06-57312840.

Kijk ook eens op: www.struktonpulse.nl

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via