Calculator

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO / (Professionele) Bachelor's degree
  • Dienstverband 32 - 40 uur
  • Standplaats Werkendam

De ene keer sta je met de voeten in de klei bij een project, even later heb je een afspraak met een samenwerkingspartner of ben je bij ons op kantoor in Werkendam in overleg met jouw collega’s. Jouw werkzaamheden zijn dus erg divers, deze diversiteit vind je ook terug in onze projecten: van grondwerk tot wegenbouw tot aan spoorwerkzaamheden. Kortom, het is bij ons nooit eentonig. Zoek jij een baan in de breedte bij een organisatie waar het WIJ gevoel sterk aanwezig is? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Dit ga je doen

Het begint bij het binnenkomen van de aanvraag. De ene keer werk je aan een RAW-bestek van 50.000 en de andere keer ben je bezig met een UAV-GC contract van 10 miljoen. Vaak werken we daarin samen met andere disciplines, zoals met onze collega’s van Strukton. Voorbeelden hiervan zijn de spoorzone Groningen en de Botlek brug. Als calculator zorg jij ervoor dat je de eisen van de opdrachtgever goed scherp hebt. Vervolgens ga jij kijken wat voor werk er gedaan moet worden en wat voor materiaal hiervoor nodig is. Om het plan zo compleet mogelijk te maken, is het verstandig om de uitvoering hier alvast bij te betrekken. Uiteindelijk ga jij de kostprijs berekenen en bespreek je het plan met onze bedrijfsmanager René.

Zodra de opdracht ons gegund is, zorg jij dat er goede overdracht is richting de uitvoering. Daarnaast zal je geregeld onze lopende projecten bezoeken voor processtudie. De gegevens uit deze studie zorgen ervoor dat je nog beter wordt in het berekenen van onze kosten. Na afloop van een werk is het maken van een nacalculatie belangrijk, omdat wij steeds willen blijven leren.

Dit is je afdeling

Molhoek-CCT bestaat ongeveer uit 65 man en is groeiende. Molhoek-CCT is een nationale kracht om rekening mee te houden. Rail gebonden civiele werken (aanleg perrons, overwegen, drainagesystemen, hekwerken langs het spoor, diverse bestratingen), aanbrengen van gewapende grond, grond- en wegenbouw en ook grootschalig groenonderhoud behoren tot de belangrijkste werkzaamheden van Molhoek-CCT B.V. Daarnaast leggen wij ook industrieterreinen en recreatiegebieden aan en beheren deze. Stuk voor stuk mooie projecten waar we trots op zijn.

Dit verwachten wij van jou

Jij bent iemand die met ons de samenwerking opzoekt, want je doet het werk namelijk nooit alleen. Wij lopen dan ook graag bij elkaar naar binnen. We zijn van de korte en krachtige communicatie en zoeken een collega die hier goed mee overweg kan. Uiteraard is er altijd tijd voor een praatje, vooral tijdens onze gezamenlijke lunch. Betrokken zijn met elkaar vinden wij belangrijk. Daarnaast ben je iemand die goed kan schakelen tussen de verschillende werkzaamheden en goed prioriteiten kan stellen. Jij weet dan ook hoe je moet omgaan met de druk van de diverse deadlines, je hebt namelijk 2 tot 3 tenders tegelijkertijd. Verder:

  • Beschik je over minimaal 4 à 5 jaar werkervaring als calculator
  • Heb je gewerkt in de wegenbouw, GWW of groensector
  • Is het een pré wanneer je gewerkt hebt aan spoor gerelateerde opdrachten. Mocht je daar geen ervaring in hebben, gaan we jou dit leren.

Dit mag je van ons verwachten

Onze collega’s hebben een 8,1 gegeven voor hun algemene tevredenheid over het werken bij Molhoek-CCT. En dat is niet voor niets. De betrokkenheid en trots in de organisatie is groot. Je komt terecht in een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Wij zoeken iemand voor de lange termijn, daarom bieden wij je een vaste baan met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris dat uitbetaald wordt in 13 periodes, een pensioenregeling met werkgeversbijdrage en 40 vakantiedagen per jaar. Ook kan je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering, kan je korting krijgen bij een groot aantal sportscholen en hebben we een personeelsvoordeelwinkel.

De functie is fulltime (40 uur per week), maar parttime (minimaal 32 uur per week) is bespreekbaar. Omdat je af en toe naar onze projecten toe gaat, krijg je een leaseauto van de zaak.

Neem contact op

Meer weten?
Heeft deze vacature jouw interesse gewekt, maar wil je graag meer informatie neem dan contact op met Ilona Wopereis, Corporate Recruiter via (06) 38 30 57 19

Solliciteren?
Wil jij zorgen voor een veilig spoor? Dan zien we jouw reactie en CV graag tegemoet. Je kunt reageren via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Acquisitie
Wij houden van een open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus of intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stellen.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via