Hoofdmonteur Baan

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland MBO 3 - 4
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Strukton Rail Onderhoud - Roosendaal
Woon jij in Zeeland, West Brabant, ben je een ervaren Hoofdmonteur Baan en heb jij al ervaring in het werken aan het spoor? Dan ben jij de Hoofdmonteur baan waar Strukton Rail naar op zoek is.

Dit ga je doen

Samen met je team voer je in het PGO gebied Zeeland mechanische werkzaamheden uit aan en rondom het spoor. Om te zorgen dat de treinen altijd veilig en op tijd kunnen blijven rijden zal jij als hoofdmonteur baan voor verantwoordelijk zijn voor zowel het mechanische onderhoud aan het spoor en wissels als het groenonderhoud rondom het spoor. Bij Strukton Rail staat veiligheid voorop en het werk wordt veel in de weekenden en nachten uitgevoerd.

Het takenpakket van de hoofdmonteur baan bestaat o.a. uit:
 • uitvoeren van werkzaamheden aan o.a. het spoor, wissels en groenstroken of vernieuwingsprojecten;
 • (mede) lokaliseren, analyseren en verhelpen van storingen;
 • verrichten van metingen en controles plus rapporteren van de voortgang en administreren van gegevens;
 • uitvoeren en registreren van inspecties.

Dit is je afdeling

Bij Strukton Rail Onderhoud werk je samen met de beste vakmensen en de mooiste machines aan een veilig en betrouwbaar spoor. Wat wij precies doen? Zo’n 6.000 kilometer spoor onderhouden in Nederland en Zweden. In het spoor liggen wissels en er hangt een bovenleiding waar de stroom voor de trein vandaan komt. Met Big Data verzamelen we alle informatie uit het spoor en uit de trein. Zo kunnen we het onderhoud perfect plannen en voorkomen we storingen. En de machines? Wat dacht je van de stopmachine met maar liefst een gewicht van twintig olifanten? Die zorgt er samen met jou voor dat het spoor er weer recht en strak in komt te liggen. Zet jij je ook graag volledig in om trein, tram en metro veilig en op tijd te laten rijden? Kom dan bij de leukste, door technologie gedreven spooraannemer werken!

Dit verwachten wij van jou

Je zult veel werken aan je professionele ontwikkeling bij ons. Er zijn certificaten te behalen die ervoor zorgen dat je op termijn zelf storingen kunt verhelpen. En als je echt goed presteert, zit er nog veel meer in! Misschien ben jij straks wel onze beste hoofdmonteur of uitvoerder. Of werkvoorbereider als je dat liever wil. Dit betekent dat we een groot beroep doen op jouw leervermogen. Verder beschik je over;
 • Een diploma MBO 4 richting techniek;
 • Flexibiliteit ten aanzien van werktijden en werklocatie;
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, aangezien je vaak communiceert op afstand en rapportages opstelt;
 • Rijbewijs B en ben je het liefst in het bezit van een auto.

Dit mag je van ons verwachten

Onze collega’s hebben een 8,1 gegeven op hun algemene tevredenheid over het werken bij Strukton Rail. En dat is niet voor niets. De betrokkenheid en trots in de organisatie is groot en je krijgt veel ruimte om eigenaarschap te pakken over de inhoud van je takenpakket, maar ook over de inrichting van je werktijden. Veel vrijheid dus, en ruimte voor initiatief en ontwikkeling. En natuurlijk gaat het om jouw ontwikkeling als vakspecialist, daarin ondersteunen we volop met opleidingen. Tenslotte is veiligheid een belangrijk thema dat veel aandacht krijgt en daar voelen onze collega’s zich goed bij.

Strukton Rail biedt je naast een goed salaris een werkomgeving waar je wordt gezien als expert op jouw vakgebied.
Naast bovenstaande bieden wij ook:

 • een goed salaris en aanvullende toeslagen per 4 weken (grondslag is CAO RIS, met aanvullende voorwaarden).
 • tal van collectiviteiten zoals een pensioenregeling en ziektekostenverzekering.
 • 25 vakantiedagen, 23 roostervrije dagen en de mogelijkheid om extra dagen te kopen.
 • flexibele werktijden en de mogelijkheid om het eigen werk en werktijden in te delen.
 • een heldere HR cyclus waarin jouw ontwikkeling centraal staat.

Neem contact op

Ben je nieuwsgierig geworden? Direct solliciteren kan via onderstaande button. Of liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Jeffrey Smit, Recruiter, via telefoonnummer: +31 6 15459747. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. Profielen en cv's die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via