Projectmedewerker binnendienst

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO / (Professionele) Bachelor's Degree
  • Dienstverband 32 - 40 uur
  • Standplaats Utrecht

Linksom of rechtsom, dat maakt voor jou niet uit. Want jij zorgt ervoor dat zaken hoe dan ook geregeld worden. Dat doe je als projectmedewerker binnendienst samen met jouw collega’s bij ons op kantoor Utrecht. Onder het mom van “work hard, play hard” weten we het beste in elkaar naar boven te halen, maar er is ook zeker tijd en ruimte voor gezelligheid.

Als team beschikken we over enorme kennis en ervaring. Dat willen we inzetten om niet alleen ‘de dingen goed te doen’, maar samen vooral ‘de goede dingen’ te doen. Voor onze opdrachtgever, onze planeet en onze mensen. We houden van aanpakken en nieuwe wegen ontdekken. Met als resultaat: steeds opnieuw mooie projecten realiseren. Daarbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken!

Dit ga je doen

Houd jij wel van een uitdaging? Dan zit je bij GBN als projectmedewerker binnendienst op de juiste plek! Je hebt je vaste taken, maar daarnaast is het werk bij ons op de binnendienst best ad hoc. Wanneer de dag begint probeer je je werkzaamheden in te delen, maar vaak loopt het toch anders. Het is dus de uitdaging om iedere dag het overzicht te behouden en grenzen en prioriteiten te stellen om te voorkomen dat je insneeuwt.

Jij biedt ondersteuning aan onze projectleiders en bent telefonisch het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Zodra er een aanvraag binnen komt neem je deze samen met de projectleider in behandeling en verzorg jij de offerte. Bij opdracht regel je het hele traject tot aan de uitvoering en ben je verantwoordelijk voor het contract, de inkoop en een juiste administratie in ons systeem. Daarna is het de beurt aan de uitvoering. Van de uitvoering ontvang je de hoeveelhedenadministratie zodat jij op basis daarvan de juiste facturen en/of opdrachtbonnen kunt gaan versturen. Je ben dus niet alleen verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding maar ook voor een gedeelte van de financiële administratie.

Dit is je afdeling

GBN Groep is een multidisciplinaire organisatie gericht op het sluiten van de keten in grond-, bouw- en afvalstoffen. Door de grote flexibiliteit en het innovatief vermogen zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerd merk en toonaangevende speler Alle producten en diensten vertalen wij naar integrale en onderscheidende oplossingen voor onze relaties. Vanuit eigen project- en verwerkingslocaties leveren we hoogwaardige en innovatieve producten. In al deze activiteiten komt onze visie samen, waarin wij materialen beschouwen als grondstof van en voor de toekomst!

Meer informatie over onze organisatie en deze vacature kun je vinden op www.gbn.nl.
GBN Groep is onderdeel van Strukton Civiel voor meer vacatures kijk dan ook op www.werkenbijstrukton.com

Dit verwachten wij van jou

Jij bent een echte administratieve en klantgerichte duizendpoot die het leuk vindt om in een hecht team met gedreven collega’s samen te werken. Verder ben je proactief en vind je het niet erg om na werktijd nog even door te gaan als er nog wat dingen afgemaakt moeten worden. Jij hebt een achtergrond in grond-, afval en bouwstoffen. Verder:

  • Heb je HBO werk- en denkniveau
  • Heb je een opleiding gevolgd in de richting milieukunde, bedrijfskunde of civiele techniek
  • Ben je een organisatietalent en werk je nauwkeurig, je vindt werken volgens normen en procedures waardevol
  • Heb je goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk

Ben jij een ambitieuze en leergierige starter op de arbeidsmarkt, ook dan willen we je uitnodigen te solliciteren op deze leuke baan. Wij gaan je helpen om je de kennis snel eigen te maken.

Dit mag je van ons verwachten

Je komt terecht in een plezierige en resultaatgerichte werkomgeving waarin je de regisseur bent van jouw eigen ontwikkeling. Bij GBN vinden we aandacht geven belangrijk, zowel beroepsmatig als persoonlijk, want alles wat je aandacht geeft groeit!

Daarnaast bieden wij uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris dat uitbetaald wordt in 13 periodes, een pensioenregeling met werkgeversbijdrage en 43 vakantiedagen per jaar. Ook kan je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering, kan je korting krijgen bij een groot aantal sportscholen en hebben we een personeelsvoordeelwinkel.

Neem contact op

Meer weten?
Heeft deze vacature jouw interesse gewekt, maar wil je graag meer informatie neem dan contact op met Vanjuska Visser, corporate recruiter via (06) 43 83 82 75.

Solliciteren
Ben jij enthousiast geworden naar aanleiding van onze vacature en wil jij graag een bijdrage leveren aan een circulaire economie? Dan zien we jouw reactie en CV graag tegemoet. Je kunt reageren via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Acquisitie
Wij houden van een open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus of intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stellen.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via