Servicetechnicus koeltechniek

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Utrecht

Dit ga je doen

Strukton Worksphere zoekt een servicetechnicus koeltechniek in de regio Utrecht. Als servicetechnicus koeltechniek zorg jij er voor dat koelinstallaties van onze klanten in topconditie zijn. Als Servicetechnicus werk jij op storingsbasis, verricht jij het onderhoud, inspecteer jij de koelinstallaties en werk je mee aan kleinschalige projecten.  

Als servicetechnicus koeltechniek ben jij onze technische servicetechnicus die er voor zorgt dat de koelinstallaties van onze klanten optimaal werken. Jij komt te werken in een specialistenteam. Dit team bestaat uit servicemonteurs, servicetechnici en enkele schemaexperts. Als servicetechnicus koeltechniek verricht je onderhoud, pak je complexe storingen op (storingsdienst één keer per 8/9 weken), voer je keuringen uit maar je past zelf ook koelinstallaties aan of vernieuwt deze. Kortom de functie van servicetechnicus koeltechniek is een brede functie, waarin geen dag hetzelfde is.

Als servicetechnicus koeltechniek ben jij bekend met diverse koelinstallaties. Deze koelinstallaties kunnen zijn: airconditioningsinstallaties, VRV/VRF klimaatsystemen, warmtepompen, gekoeld-watermachnies en koel- en vriesinstallaties. Jij bent bekend met hiermee en vindt het dan ook een uitdaging om de koelinstallaties bij onze klanten in topconditie te houden.

Naast bovenstaande werkzaamheden ben jij als servicetechnicus koeltechniek in staat om je eigen werk te organiseren. Hiermee bedoelen wij dat jij zelf zorg draagt voor een planning, de juiste materialen en het uitgevoerde werk rapporteert. Als servicetechnicus koeltechniek houd jij contact met je collega’s en de klanten. Techniek is de basis van jouw functie, maar jij zorgt er ook voor dat onze klanten tevreden zijn.

Dit mag je van ons verwachten

Bij Strukton Worksphere staan de medewerkers centraal. Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt bij ons. Als servicetechnicus koeltechniek kan je van ons het volgende verwachten:

 • Een uitdagende functie waarbij jij veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt;
 • Gemotiveerde collega’s die graag optreden als sparringpartner;
 • De kans om je te ontwikkelen in de koel- en warmtetechniek;
 • Werken bij grote klanten in zeer uiteenlopende branches, zoals de zorg, het onderwijs, bankwezen en de industrie;
 • Een gezonde balans tussen werk en privé; 
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Dit verwachten wij van jou

Als servicetechnicus koeltechniek verwachten wij van jou dat jij naast een koeltechnische opleiding minimaal in bezit bent van F-gassen diploma categorie 2, en bereid bent om het diploma categorie 1 te behalen via ons. Daarnaast kun jij je vinden in de volgende punten:

 • Jij hebt ervaring met verschillende koelinstallaties;
 • Jij vindt het belangrijk om netjes en gestructureerd te werken bij onze klanten.

Over Strukton Worksphere 

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame gebouwen. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Meer weten en solliciteren

Word jij onze servicetechnicus koeltechniek? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie.

Heb jij vragen over de functie, sollicitatieprocedure en arbeidsvoorwaarden dan kun je contact opnemen met Elles Platenkamp (06 06 50 21 59 12).

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via