Engineer werktuigbouwkunde

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Utrecht

Dit ga je doen

Weet jij de behoefte van de klant om te zetten naar een uitvoerbaar ontwerp en werk jij graag aan innovatieve en geoptimaliseerde ontwerpen?  Dan zijn wij op zoek naar jou.

Als engineer werktuigbouwkunde ben jij in staat de behoefte van de klant expliciet te maken. In deze functie doorloop je een traject vanuit onderzoek, de analyse en engineering om het vervolgens om te zetten naar een uitvoerbaar ontwerp. Je werkt aan meerdere projecten tegelijk en werkt de (werktuigbouwkundige) projecten uit van voorontwerp tot aan de uitvoeringsfase. Hierbij houd je de lijnen met andere leden van het projectteam kort. Als engineer werktuigbouwkunde heb je de verantwoordelijkheid om samen te werken en het initiatief te nemen om andere disciplines in te schakelen. Alles om zodanig de behoefte van de klant op een duurzame wijze te realiseren.

Dit mag je van ons verwachten

Bij Strukton Worksphere staan de medewerkers centraal. Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt bij ons. Als Engineer Werktuigbouwkunde kan je van ons het volgende verwachten:

 • Een uitdagende functie waarbij jij veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt
 • Gemotiveerde collega’s die graag optreden als sparringpartner
 • De kans om je te ontwikkelen
 • Werken bij grote klanten in zeer uiteenlopende branches, zoals de zorg, het onderwijs, bankwezen en de industrie
 • Een gezonde balans tussen werk en privé
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden

  Dit verwachten wij van jou

  Wij verwachten van onze engineer werktuigbouwkunde een afgeronde technische HBO opleiding. Bij voorkeur heb je cursussen en opleidingen in de werktuigbouwkunde afgerond en heb je meerdere jaren werkervaring als engineer of een vergelijkbare rol. Ten slot ben je communicatief vaardig en weet jij collega’s en klanten te adviseren over de beste duurzame oplossingen.

   Over Strukton Worksphere  

   Strukton Worksphere is onderdeel van Strukton en houdt zich bezig met Techniek en Gebouwen. Techniek zit vooral in onze mensen. Van denkers die het grote geheel zien en integrale plannen maken, en doeners, vaklieden, met hun eigen kwaliteiten en lokale kennis. In teams door het hele land zijn zij de stille krachten achter onze scholen, kantoren, stations, musea en nog veel meer.

   Terwijl de wereld razendsnel verandert nemen wij het voortouw. We zetten in op digitalisering en verduurzaming. We investeren in kennis en talentontwikkeling, kijken verder dan sec een CV en ervaring. Waar het om gaat is potentie en de juiste mentaliteit, flexibiliteit en skills: Met het hoofd of de handen en sowieso het hart.

   Dan krijg je samen alles #voorelkaar

   Sollicitatieprocedure

   Word jij onze engineer werktuigbouwkunde? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Heb jij vragen over de functie, sollicitatieprocedure en arbeidsvoorwaarden dan kun jij contact opnemen met Elles Platenkamp (06 50 21 59 12).

    

   Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

   Vacature doorsturen
    
   Deel deze pagina via