Contractbeheerder

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Amsterdam

Dit ga je doen

Wij zoeken een contractbeheerder die de E/W en B contracten beheert en het een uitdaging vindt om een operationeel team aan te sturen. 


Als contractbeheerder ben jij het aanspreekpunt voor één of meerdere klanten in de omgeving van Amsterdam. Jij zorgt ervoor dat hun gebouwgebonden installaties altijd in topconditie zijn. Als contractbeheerder maak jij de onderhoudsafspraken op werktuigbouwkundig, elektrotechnisch en op bouwkundige aard. Jij maakt de afspraken met de klant, legt deze vast maar zorgt er ook voor dat de afspraken worden nagekomen.

In de functie van contractbeheerder heb jij een sturende functie. Jij stuurt het operationeel team aan en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en de klanttevredenheid. Daarbij denk jij ook commercieel en verlies je de marges niet uit het oog. Kortom, als contractbeheerder ben jij verantwoordelijk voor het contract, de contact met de klant en zorg je voor een efficiënte en effectieve uitvoering van de werkopdrachten.

 

Dit mag je van ons verwachten

Bij Strukton Worksphere staan de medewerkers centraal. Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt bij ons. Als contractbeheerder kan je van ons het volgende verwachten:

  • Een uitdagende functie waarbij jij veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt
  • Gemotiveerde collega’s die graag optreden als sparringpartner
  • De kans om je te ontwikkelen
  • Werken bij grote klanten in zeer uiteenlopende branches, zoals de zorg, het onderwijs, bankwezen en de industrie
  • Een gezonde balans tussen werk en privé
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden


Over Strukton Worksphere

Strukton Worksphere is onderdeel van Strukton en houdt zich bezig met Techniek en Gebouwen. Techniek zit vooral in onze mensen. Van denkers die het grote geheel zien en integrale plannen maken, en doeners, vaklieden, met hun eigen kwaliteiten en lokale kennis. In teams door het hele land zijn zij de stille krachten achter onze scholen, kantoren, stations, musea en nog veel meer.

Terwijl de wereld razendsnel verandert nemen wij het voortouw. We zetten in op digitalisering en verduurzaming. We investeren in kennis en talentontwikkeling, kijken verder dan sec een CV en ervaring. Waar het om gaat is potentie en de juiste mentaliteit, flexibiliteit en skills: Met het hoofd of de handen en sowieso het hart.

Dan krijg je samen alles #voorelkaar.


Dit verwachten wij van jou

Jij hebt een afgeronde HBO-opleiding en minstens 2 jaar relevante werkervaring als contractbeheerder in gebouwgebonden omgevingen. Jij bent goed in het organiseren en communiceert makkelijk en helder op verschillende niveaus.

Sollicitatieprocedure

Word jij onze contractbeheerder? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie.

Heb jij vragen over de functie, sollicitatieprocedure en arbeidsvoorwaarden dan kun je contact opnemen met Elles Platenkamp (06 50 21 59 12).

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via