Junior projectleider elektrotechniek

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Utrecht

Dit ga je doen

Wij zijn op zoek naar een junior projectleider elektrotechniek die zich wilt ontwikkelen tot een volwaardige projectleider elektrotechniek.

Als junior projectleider elektrotechniek assisteer je de huidige senior projectleider met de lopende projecten. Jullie samen zijn verantwoordelijk voor multidisciplinaire (E/W & Bouw) projecten met een waarde van 500k en hoger. De projecten variëren in omvang en zijn meestal in een bestaande en/of in een complexe omgeving. Als junior projectleider elektrotechniek leidt je meerdere projecten tegelijk en geeft daarin operationeel leiding aan medewerkers. Hierbij te denken aan een team samengesteld uit engineers, werkvoorbereiders, uitvoerders en monteurs, onderaannemers en inleners. Daarbij komen de werkzaamheden als calculatie, inkoop, planning en projectrapportage ook voor in de functie van junior projectleider elektrotechniek.


Dit mag je van ons verwachten

Bij Strukton Worksphere staan de medewerkers centraal. Wij vinden het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Daarbij kun je van ons het volgende verwachten:

 • Een uitdagende functie waarbij jij veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt
 • Gemotiveerde collega’s die graag optreden als sparringpartner
 • De kans om je te ontwikkelen tot volwaardige projectleider
 • Werken bij grote klanten in zeer uiteenlopende branches, zoals de zorg, het onderwijs, bankwezen en de industrie
 • Een gezonde balans tussen werk en privé
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden

 

  Over Strukton Worksphere

  Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.


  Dit verwachten wij van jou

  Wij verwachten van de junior projectleider elektrotechniek een gedegen technische bagage. Wij vinden het belangrijk dat jij in het bezit bent van een afgeronde HBO-opleiding (bij voorkeur elektrotechniek). Jij bent daadkrachtig, je staat met twee benen op de grond en je kunt je flexibel opstellen.

  De junior projectleider elektrotechniek die wij zoeken heeft bij voorkeur werkervaring in de installatietechniek, bijvoorbeeld in de functie van werkvoorbereider.

  Sollicitatieprocedure

  Word jij onze junior projectleider elektrotechniek? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie.

  Heb jij vragen over de functie, sollicitatieprocedure en arbeidsvoorwaarden dan kun jij contact opnemen met Elles Platenkamp (06 50 21 59 12).  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Vacature doorsturen
   
  Deel deze pagina via