Monteur elektrotechniek (Beheer en Onderhoud)

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Utrecht

Dit ga je doen

Wij zijn op zoek naar een monteur elektrotechniek voor de afdeling beheer en onderhoud.

Vind jij het een uitdaging om elektrotechnische installaties te beheren en te onderhouden? Werk jij graag in een nette en complexe werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou. 


Als monteur elektrotechniek ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden, verbeteren en aanleggen van elektrotechnische installaties. Jij komt te werken op locatie bij onze opdrachtgevers, gevestigd in regio Utrecht. Jij werkt zelfstandig of in een klein team. Je voert het onderhoud, keuringen en reparaties uit bij gebouwgebonden installaties.

Als monteur elektrotechniek ben jij de vakman die er voor zorgt dat de werkzaamheden volgens afspraak verloopt. Jij draagt zorg voor je eigen (dag)planning, de juiste materialen en werkrapportages. Daarbij signaleer jij ook mogelijke opdrachten en maak je een offerte op als dat wordt gevraagd. Kortom, dit is een veelzijdige functie waarbij elke dag er anders uit ziet.


Dit mag je van ons verwachten

Bij Strukton Worksphere staan de medewerkers centraal. Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt in onze organisatie. Als monteur elektrotechniek kan jij van ons het volgende verwachten:

 • Een uitdagende functie waarbij jij veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt
 • Gemotiveerde collega’s die graag optreden als sparringpartner
 • De kans om je te ontwikkelen
 • Werken bij een grote klant met uitdagende en afwisselende projecten
 • Een gezonde balans tussen werk en privé
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden


Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Dit verwachten wij van jou

Wij verwachten dat jij bezit over een afgeronde elektrotechnische opleiding. Jij bent werkzaam in de installatietechniek en hebt praktijkervaring met de gebouw gebonden installaties. Daarbij herken jij jou zelf in de volgende punten:

 • Jij hebt een elektrotechnische achtergrond en bent in het bezit van vak gerelateerde diploma’s inclusief veiligheidscertificaat
 • Jij hebt minimaal 2 jaar gewerkt als monteur elektrotechniek
 • Jij bent bekend met het werken in een nette, in bedrijf zijnde werkomgeving


Meer weten of reageren? 

Word jij onze monteur elektrotechniek? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie.

Heb jij vragen over de functie, sollicitatieprocedure en arbeidsvoorwaarden dan kun jij contact opnemen met Elles Platenkamp (06 50 21 59 12).

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via