Werkvoorbereider groen

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3 - 4
  • Dienstverband 32 - 40 uur
  • Standplaats Werkendam

Veiligheid. Dat is het allerbelangrijkst wanneer je bij ons aan de slag gaat als werkvoorbereider groen. Veiligheid voor alle treinreizigers, voor jouw collega’s en voor jezelf. Duizenden kilometers groen langs het spoor onderhouden zich tenslotte niet zelf. Durf jij het aan?

Dit ga je doen

Een ding is zeker, als je van afwisseling houdt, dan zit je goed als werkvoorbereider groen bij Molhoek CCT, want iedere dag is anders. Wat wel hetzelfde is: jouw team rekent op je. Jij zorgt ervoor dat iedereen aan de slag kan. Of dat nu in Den Haag is bij het onderhoud aan de lightrail infrastructuur, of in Groningen waar jullie het stationsgebied toekomstbestendig maken. Best uitdagend werk dus, waarbij jij de werkmethodes doordenkt. Even om de tafel en meedenken met de projectleiders. Je beheert de werkdossiers en stelt rapportages op. Kortom, op jou kunnen we rekenen!

Daarnaast ben je onder andere verantwoordelijke voor het opstellen van de projectplek. In jouw planning maak je de visuele uitvoering zichtbaar, zodat iedereen aan de slag kan. Verder koop je het materiaal in en zorg je voor onderaannemers, interne specialisten en leveranciers. Jij bewaakt het project en let op de Arbowetgeving, als er iets misgaat, dan trek je aan de bel. En niet onbelangrijk, jij bewaakt het budget, het is tenslotte niet gratis.

Dit is je afdeling

Molhoek CCT is nationaal een kracht om rekening mee te houden. Rail gebonden civiele werken (aanleg perrons, overwegen, drainagesystemen, hekwerken langs het spoor, diverse bestratingen), aanbrengen van gewapende grond, grond- en wegenbouw en ook grootschalig groenonderhoud behoren tot de belangrijkste werkzaamheden van Molhoek-CCT B.V. Daarnaast leggen wij ook industrieterreinen en recreatiegebieden aan en beheren deze. Stuk voor stuk mooie projecten waar we trots op zijn.

Dit verwachten wij van jou

Jij bent een vroege vogel, want jouw werkdagen beginnen als je bouwteam begint, zo rond een uur of 7 ’s ochtends. En het kan maar zo zijn dat je na werktijd nog even doorgaat. Ook in het weekend kun je ingezet worden. Verder vind je het leuk je collega’s te begeleiden en te coachen, daar trainen we je ook in. Jij hebt al ervaring in de infra en groenbeheer. Verder:

• Heb je een technische mbo of hbo opleiding, bijvoorbeeld richting civiel of groen & agrarisch
• Heb je minimaal 2 jaar werkervaring in de rol van werkvoorbereider
• Ben je een organisatietalent. Jij werkt planmatig en gestructureerd
• Heb je een goede beheersing van administratieve processen
• Heb je goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk

Dit mag je van ons verwachten

Onze collega’s hebben een 8,1 gegeven voor hun algemene tevredenheid over het werken bij Molhoek CCT. En dat is niet voor niets. De betrokkenheid en trots in de organisatie is groot. Je komt terecht in een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Wij zoeken iemand voor de lange termijn, daarom bieden wij je een vaste baan met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris dat uitbetaald wordt in 13 periodes, een pensioenregeling met werkgeversbijdrage en 43 vakantiedagen per jaar. Ook kan je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering, kan je korting krijgen bij een groot aantal sportscholen en hebben we een personeelsvoordeelwinkel.

De functie is fulltime (40 uur per week), maar parttime (minimaal 32 uur per week) is eventueel bespreekbaar. Omdat er regelmatig gereisd zal moeten worden krijg je een auto van de zaak.

Neem contact op

Meer weten?
Heeft deze vacature jouw interesse gewekt, maar wil je graag meer informatie neem dan contact op met Ilona Wopereis, Corporate Recruiter via (06) 38 30 57 19.

Solliciteren
Wil jij zorgen voor een veilig spoor? Dan zien we jouw reactie en CV graag tegemoet. Je kunt reageren via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Acquisitie
Wij houden van een open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus of intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stellen.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via