Beheertechnicus

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Utrecht

Dit ga je doen

Ben jij die proactieve beheertechnicus die in staat is om de technische vraagstukken bij onze klanten op te pakken? Heb jij kennis van E en/of W contracten?


Wij zijn op zoek naar een beheertechnicus die enkele contracten bij onze klanten wil beheren op technisch vlak. Onze beheertechnicus draagt zorg voor de onderhoudscontracten maar ziet ook buitencontractueel werk liggen en pakt deze graag met zijn team op. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van het gepland onderhoud en zorg je voor een adequate afhandeling van de storingen. Als beheertechnicus stuur je de monteurs aan, stel je offertes op voor het meer en minder werk en pak je complexe technische vraagstukken op.

Kortom, onze beheertechnicus is zowel organisatorisch als technisch actief. Uiteindelijk zorg jij er voor dat de klant en tevreden is en dat de werkzaamheden op de juiste manier worden uitgevoerd. Kwaliteit en klanttevredenheid staat hierbij centraal.


Dit mag je van ons verwachten

Bij Strukton Worksphere staan de medewerkers centraal. Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt bij ons. Als beheertechnicus kan jij van ons het volgende verwachten:

 • Een uitdagende functie waarbij jij veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt
 • Gemotiveerde collega’s die graag optreden als sparringpartner
 • De kans om je te ontwikkelen
 • Werken bij grote klanten in zeer uiteenlopende branches
 • Een gezonde balans tussen werk en privé
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden

  Over Strukton Worksphere

  Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

  Dit verwachten wij van jou

  Wij verwachten van onze beheertechnicus een afgeronde technische MBO niveau 4 opleiding. Jij hebt ervaring als beheertechnicus, met E en/of W contracten en geen technisch vraagstuk is voor jou te complex. De beheertechnicus die wij zoeken is proactief, klantgericht en neemt graag het initiatief.

  Meer weten of reageren? 

  Word jij onze beheertechnicus? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie.

  Heb jij vragen over de functie, sollicitatieprocedure en arbeidsvoorwaarden dan kun je contact opnemen met Elles Platenkamp (06 50 21 59 12).


  Vacature doorsturen
   
  Deel deze pagina via