Monteur Energievoorziening (Amstelse Poort)

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Haarlem
Ben jij de (Hoofd) Monteur Energievoorziening die graag werkt aan preventief onderhoud van de Railinfra en voer je daar waar nodig effectief storingsherstel uit? Ben je oplossingsgericht? Dan ga jij er voor zorgen dat de treinen blijven rijden!

Dit ga je doen

Als (Hoofd) Monteur Energievoorziening voer je reparatiewerkzaamheden uit aan de bovenleiding en aan de daarbij behorende onderstations, schakelkasten allen 3Kv tot 10Kv, draag- en betonconstructies. Een zeer afwisselende baan, want naast elektrotechnische werkzaamheden voer je ook mechanisch sleutelwerk uit. Strukton Rail is bekend met alle voorkomende spoor bovenleidingsystemen binnen Nederland. De werkzaamheden voeren wij uit met het meest geavanceerde materieel zoals een speciaal gebouwde voor het spoor en weg geschikte AMW (automontagewagen) of de Stormobiel van SRS en natuurlijk altijd veilig.

Als (Hoofd) Monteur Energievoorziening zullen jou de volgende taken worden toebedeeld:

 • Je bent verantwoordelijk voor het behalen van werkresultaten uit de instructie(s). Daarbij neem je altijd veiligheid, kwaliteit en gezondheid in acht.
 • Als (Hoofd) Monteur Energievoorziening voer je zowel elektrotechnische als mechanische werkzaamheden uit aan de bovenleiding en aan de daarbij behorende draag- en betonconstructies en verricht je metingen en controles
 • De (Hoofd) Monteur Energievoorziening voorbereid de werkzaamheden zoals het verzamelen van materialen en gereedschappen.
 • Je werkzaamheden vinden plaats in het werkgebied Amstelse Poort Je zorgt voor voortdurende kwaliteitsverbetering door van en met elkaar te leren.

De (Hoofd) Monteur Energievoorziening werkt in kleine op elkaar ingespeelde teams waar verantwoordelijkheid en veiligheid bovenaan staat. Als (Hoofd) Monteur Energievoorziening ben jij verantwoordelijk voor de aan jou toegewezen installaties. Jij bepaald de aanpak betreffende voorbereiding, onderhoud, reparatie en de uitvoering daarvan. 

Dit is je afdeling

Als (Hoofd) Monteur Energievoorziening maak je deel uit van de het onderhoudsteam Amstelse Poort binnen Strukton Rail. Dit is een nieuw werkgebied  en biedt veel kansen. Amstelse Poort wordt uitgevoerd op basis van een geheel nieuwe filosofie. We gaan het onderhoud op een nieuwe manier organiseren, we halen de 'logheid' uit de oude structuren en samenwerking en richten de structuur zo in dat alles gericht is op het beste resultaat.
 
De (Hoofd) Monteur Energievoorziening gaat nog centraler staan en krijgt meer verantwoordelijkheid om de kwaliteit te beïnvloeden. Dit kan natuurlijk alleen als teams en infragebieden zo worden ingericht dat je als individu ook echt invloed kunt uitoefenen op 'jouw' stuk infra. Eigenaarschap staat hierbij centraal.

Dit verwachten wij van jou

Je vindt het leuk om met specialisten te werken en hebt een passie voor techniek. Verder beschikt de (Hoofd) Monteur Energievoorziening over:
 • Minimaal een afgeronde opleiding vanaf MBO niveau 3, richting Elektro-, Energietechniek of Installatietechniek zoals bijvoorbeeld MTS, ROC richting EMSI, TSI of EMBI, TBI.
 • Relevante werkervaring als monteur elektrotechniek, eventueel opgedaan in een andere sector, zoals de Energiebranche, Openbare Verlichting, Windmolens of Lichtmasten is een pre. 
 • Je deinst niet terug voor uitdagingen, verantwoordelijkheid en eigenaarschap
 • Actieve houding en meedenken met de organisatie.
 • Woonachtig in de regio Noord Holland, Utrecht
 • In het bezit van een rijbewijs B

Dit mag je van ons verwachten

Heb je geen ervaring in het spoor of je bent net klaar met je MBO studie? Dan nodigen we je zeker uit om te gaan solliciteren. Strukton Rail zal er voor zorgen dat je vanaf dag 1 een ervaren mentor krijgt toegewezen die je zal begeleiden en helpen om te groeien tot een vakman!

Strukton Rail is een grote organisatie waarin je veel kunt leren en waarin je kansen hebt om je ambities vorm te geven. Daarbij hechten we veel waarde aan opleiding die wij dan ook zullen gaan verzorgen (Spoor-technische en vakgerichte opleidingen maar ook een groot rijbewijs zodat je het materieel mag gaan besturen!), ontwikkeling en eigen initiatief. We hebben goede arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen, 23 ADV dagen (beide op fulltime basis) en een CAO à la Carte.

Wij vinden het belangrijk dat je een gezonde balans hebt in werken en privé. Daarom weet je van te voren hoe jouw rooster eruit ziet. Je werkt een week de dagdienst opgevolgd door een week de nachtdienst.  Je hebt minimaal twee vrije weekenden per vier weken.

Meer weten en solliciteren?

Ben je geïnteresseerd en wil je verder met ons praten over deze vacature? Dan zien we graag je cv en sollicitatiebrief tegemoet. Je kunt reageren via de sollicitatiebutton. Na ontvangst van jouw sollicitatie ontvang je binnen twee weken een reactie. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Heb je vragen over de procedure, neem dan contact op met Rodney Becker (Recruiter) via  rodney.becker@strukton.com  of bel nummer 06-21159816. Ben je benieuwd of je mensen kent bij Strukton Rail? Bekijk dan onze pagina's op LinkedInFaceBook of Twitter en volg ons

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via