Timmerman

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Amsterdam

Dit ga je doen

Ben jij een ervaren timmerman die enthousiast wordt van utiliteitsbouw projecten? Is voor jou geen project te complex en is de combinatie van nieuwbouw en renovatie echt jouw passie? Wij zoeken een praktische bouwkundige timmerman voor regio Amsterdam.

Als timmerman ga je werken aan utiliteitsbouw projecten in de regio van Amsterdam. Je komt te werken aan diverse onderhouds-, renovatieprojecten en kleinschalige nieuwbouwprojecten. Jouw takenpakket is heel breed. Jij bent uitvoerend verantwoordelijk voor het opleveren van kwaliteit. Samen met jouw collega’s verricht je de timmerwerkzaamheden. Daarbij controleer jij dagelijks de werkzaamheden. Omdat jij secuur bent en een oog voor kwaliteit hebt, kan jij als timmerman de kwaliteit borgen.

Als timmerman is het mogelijk dat je werkzaam bent op onze projecten in bewoonde omgevingen. Hierbij is het ook belangrijk dat je de klant te woord staat mocht de situatie zich voor doen.

 

Dit mag je van ons verwachten

Bij Strukton Worksphere staan de medewerkers centraal. Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt bij ons. Als timmerman kan jij van ons het volgende verwachten:

  • Een uitdagende functie waarbij jij veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt
  • Gemotiveerde collega’s die graag optreden als sparringpartner
  • De kans om je te ontwikkelen
  • Werken bij grote klanten in zeer uiteenlopende branches
  • Een gezonde balans tussen werk en privé
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Over Strukton Worksphere 

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame gebouwen. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Meer weten en solliciteren

Meer weten over deze functie, de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Gert-Jan Pasman, HR Manager Regio Noord West Midden, telefoonnummer 06 55 85 46 76.

Dit verwachten wij van jou

Wij verwachten van onze timmerman dat hij in het bezit is van een afgeronde mbo-opleiding. Jij hebt minimaal 2 jaar werkervaring en vindt het een uitdaging om te werken op complexe utiliteitsbouw projecten. Wanneer jij ook nog eens secuur en klantgericht kunt werken, dan ben jij voor ons de ideale kandidaat.

Meer weten en solliciteren


Word jij onze timmerman? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie.

Heb jij vragen over de functie, sollicitatieprocedure en arbeidsvoorwaarden dan kun je contact opnemen met Elles Platenkamp (06 50 21 59 12).


Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via