Servicemonteur werktuigbouwkunde

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Elst

Dit ga je doen

Vind jij het een uitdaging om werktuigbouwkundige installaties te beheren en te onderhouden? Ben jij woonachtig tussen Utrecht en Arnhem?  Dan zijn wij op zoek naar jou!
Als servicemonteur ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden, verbeteren en aanleggen van werktuigbouwkundige installaties. Jij komt te werken op locatie bij een van onze klanten, gevestigd tussen Utrecht en Arnhem. Jij werkt zelfstandig of in een klein team. Je voert het onderhoud, keuringen en reparaties uit maar pakt ook storingen op. (storingsdienst één keer per 8/9 weken)

Als servicemonteur werktuigbouwkunde ben jij de vakman die er voor zorgt dat de werkzaamheden volgens afspraak verloopt. Jij draagt zorg voor je eigen (dag) planning, de juiste materialen en werkrapportages. Daarbij signaleer jij ook mogelijke opdrachten en maak je een offerte op als dat wordt gevraagd. Kortom, de functie van servicemonteur werktuigbouwkunde is een veelzijdige functie, waarbij elke dag er anders uit ziet.

Dit mag je van ons verwachten

Bij Strukton Worksphere staan de medewerkers centraal. Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt in onze organisatie. Als servicemonteur werktuigbouwkunde kan jij van ons het volgende verwachten:

 • Een uitdagende functie waarbij jij veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt
 • Gemotiveerde collega’s die graag optreden als sparringpartner
 • De kans om je te ontwikkelen
 • Werken bij een grote klant met uitdagende en afwisselende projecten
 • Een gezonde balans tussen werk en privé
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Dit verwachten wij van jou

Wij verwachten dat onze servicemonteur werktuigbouwkunde bezit over een afgeronde werktuigbouwkundige opleiding. Jij bent werkzaam in de installatietechniek en hebt praktijkervaring met de gebouw gebonden installaties. Daarbij herken jij jou zelf in de volgende punten:

 • Jij hebt een werktuigbouwkundige achtergrond en bent in het bezit van vak gerelateerde diploma’s inclusief veiligheidscertificaat
 • Jij hebt minimaal 2 jaar gewerkt als servicemonteur
 • Jij bent bekend met het werken in een nette werkomgeving

Meer weten en solliciteren

Word jij onze servicemonteur werktuigbouwkunde? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie.

Heb jij vragen over de functie, sollicitatieprocedure en arbeidsvoorwaarden dan kun jij contact opnemen met Elles Platenkamp (06 50 21 59 12).


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via