Calculator

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO / (Professionele) Bachelor's Degree
  • Dienstverband 32 - 40 uur
  • Standplaats Eindhoven

“Bijna 3 uur file door werkzaamheden aan de pleijroute bij Arnhem”, “Flinke file A6 door wegwerkzaamheden” of “Lange file afsluitdijk door werkzaamheden”. Werkzaamheden aan de weg hebben grote gevolgen voor het verkeer en onze kostbare tijd. Heel vervelend. Maar jij kan hier iets aan doen. Word calculator bij Van Rens en zorg samen met jouw team voor andere krantenkoppen!

Dit ga je doen

Als calculator ben jij het cijferend brein binnen ons tenderteam voor UAV-GC projecten door heel Nederland. Om een goede begroting te maken zorg jij dat je eerst alles te weten komt. Van verkeersfaseringen, tot planningen, haalbaarheid, de kansen en risico’s. Deze hebben namelijk allemaal invloed op jouw berekening. Ook schakel je met verschillende disciplines, waaronder de klant. Daar heb jij veel contact mee, aanwezigheid is erg belangrijk. Door het goede contact weet jij precies wat de wensen zijn van de klant, ook denk je met ze mee en voorzie je hen van advies. Dat kan betekenen dat je ook bij de klant of hoofdaannemer op locatie werkzaam bent. Verder weet jij precies wat er speelt in de markt en welke kostprijs marktconform is.

Wanneer je alles in kaart hebt kun jij een complete begroting maken, inclusief een goede onderbouwing. Jij kan straks precies uitleggen waarom iets zoveel kost. Vervolgens zorg jij voor een goede overdracht naar de werkvoorbereiding en uitvoering. Jouw collega’s gaan het plan van jouw team uitvoeren, zodat zowel klant als weggebruiker zo min mogelijk hinder gaan ervaren van de werkzaamheden.

Dit is je afdeling

Bij Van Rens mobiliteit is een vlotte en veilige doorstroming van het verkeer ons doel. Wij verzorgen de complete weginrichting in zowel tijdelijke- als definitieve verkeerssituaties en vervullen een adviserende rol bij verkeerskundige vraagstukken in de tender- en uitvoeringsfase van infrastructurele projecten. Met ruim 100 enthousiaste medewerkers verrichten wij deze werkzaamheden vanuit zes vestigingen verspreid over Nederland. Van Rens is een B.V. die valt onder Strukton Civiel.

Strukton Civiel is de specialist in infrastructurele oplossingen binnen Strukton. Met meer dan 1.250 gemotiveerde en enthousiaste mensen werken we iedere dag weer aan grensverleggende grootschalige infrastructurele projecten in Nederland en daarbuiten. Projecten waarin technische grenzen verlegd worden en vindingrijkheid het verschil maakt. Met respect voor mens en milieu en in nauwe samenwerking met alle betrokken partijen. Onze organisatie is volop in ontwikkeling. Naast grote integrale projecten werken we ook regionaal aan kleinere projecten. Veel klanten leggen regionaal het eerste contact. Lokale betrokkenheid vinden wij daarom van groot belang.

Dit verwachten wij van jou

Samenwerken is heel erg belangrijk in deze functie. Samen met jouw team zorg je voor een succesvol plan. Hiervoor moet je goed kunnen luisteren, maar ben je ook kritisch en durf je vragen te stellen. Daarnaast heb je veel contact met de klant, wij verwachten dat je meedenkt en met ideeën komt voor verkeersvraagstukken. Met jouw expertise weet jij de juiste snaar te raken bij de klant en zorg jij ervoor dat hij zoveel mogelijk wordt ontzorgd m.b.t. verkeer en mobiliteit. Verder vragen wij:

  • Een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in de bouw of civiele branche.
  • Het is een pré wanneer je ervaring hebt met calculeren. Heb je dat niet? Dan gaan we jou dat leren!
  • Een beschikbaarheid van 40 uur per week

Dit mag je van ons verwachten

Allereerst een zeer gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Jij hebt veel specialisten om je heen die jou alles kunnen leren over ons vak. Jij wordt gekoppeld aan een senior collega, die jouw intensieve begeleiding gaat geven en met veel enthousiasme je alles gaat leren over het vak.
Je komt te werken in klein team van zo’n 10 collega’s, met als standplaats Eindhoven. We lopen gemakkelijk bij elkaar naar binnen, waardoor er snel beslissingen gemaakt kunnen worden. Wij doen het graag samen met elkaar. Daarnaast heb je veel vrijheid om jouw agenda zelf in te delen, daar is alle begrip voor.
Verder bieden we je een vaste baan met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris dat uitbetaald wordt in 13 periodes, een pensioenregeling met werkgeversbijdrage en 48 vakantiedagen per jaar. Ook kan je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering, kan je korting krijgen bij een groot aantal sportscholen, hebben we een personeelsvereniging en personeelsvoordeelwinkel. De functie is fulltime (40 uur per week). Omdat er regelmatig gereisd zal moeten worden krijg je een auto van de zaak.

Neem contact op

Meer weten?
Heeft deze vacature jouw interesse gewekt, maar wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Ilona Wopereis, corporate recruiter via 06-38 30 57 19.

Solliciteren?
Ben je enthousiast geworden over de functie van calculator? Dan zien we jouw reactie en CV graag tegemoet. Je kunt reageren via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Acquisitie
Bij Strukton Civiel houden we van open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus of intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stellen.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via