Junior servicemonteur elektrotechniek

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Amsterdam

Dit ga je doen

Wil jij het vak leren van een ervaren servicemonteur? Lijkt het jou een uitdaging om te werken in een complexe gebouwgebonden werkomgeving? Bezit jij over een gezonde dosis humor en werk jij graag samen? Dan zijn wij op zoek naar jou.  

Als servicemonteur elektrotechniek ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden, verbeteren en aanleggen van elektronische installaties. Je komt te werken op locatie bij onze klant, gevestigd in Diemen. Jij werkt samen met een ervaren servicemonteur en deze monteur leert jou de kneepjes van het vak. Als servicemonteur elektrotechniek heb jij een divers taken- en projectenpakket, van onderhoud tot aan de kleine regiewerken.

In deze functie ben jij de vakman die er voor zorgt dat de werkzaamheden volgens afspraak worden uitgevoerd. Samen met de ervaren servicemonteur zijn jullie in staat om je werk te organiseren. Jullie zorgen voor een (dag) planning, de juiste materialen en rapporteren het werk. Kortom, je kunt veel leren in deze functie en geen dag is het zelfde.


Dit mag je van ons verwachten

Bij Strukton Worksphere staan de medewerkers centraal. Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt in onze organisatie. Als servicemonteur elektrotechniek kun jij van ons het volgende verwachten:

  • Een uitdagende functie waarbij jij veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt
  • Gemotiveerde collega’s die graag optreden als sparringpartner
  • De kans om je te ontwikkelen
  • Werken bij een grote klant met uitdagende en afwisselende projecten
  • Een gezonde balans tussen werk en privé
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Dit verwachten wij van jou

Wij verwachten dat onze servicemonteur elektrotechniek bezit over een afgeronde elektrotechnische opleiding. Jij bent werkzaam in de installatietechniek en hebt bij voorkeur praktijkervaring met de gebouw gebonden installaties.

Meer weten of reageren? 

Word jij onze servicemonteur elektrotechniek? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie.

Heb jij vragen over de functie, sollicitatieprocedure en arbeidsvoorwaarden dan kun jij contact opnemen met Elles Platenkamp (06 50 21 59 12).

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via