Adviseur Verkeersmanagement

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland WO / Master's degreeHBO / (Professionele) Bachelor's degree
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Eindhoven

Heb jij ervaring als Adviseur Verkeersmanagement en ben je innovatief en creatief? Dan ben jij de juiste persoon om onze afdeling Ontwerp & Advies in Eindhoven te versterken.

 

 

Dit ga je doen

Je neemt deel aan tenderteams, waarbij je verantwoordelijk bent voor het verkeersmanagement gedeelte van de aanbesteding, zowel voor de oplossing als de onderbouwing daarvan en de vertaling naar de EMVI-documenten. Daarnaast ben je bezig met het vormgeven, uitbouwen, op niveau houden en het ontwikkelen van nieuwe producten, processen en toepassingen op het gebied van verkeersmanagement voor Van Rens mobiliteit.

 

Dit is je afdeling

Je werkt binnen de afdeling Ontwerp & Advies. In deze afdeling staat het ontwerpen van tijdelijke verkeerssituaties en het adviseren over verkeerskundige vraagstukken op het gebied van verkeersmanagement centraal. De sfeer binnen de afdeling is te omschrijven als collegiaal en open.

 

Dit verwachten wij van jou

  • Een afgeronde HBO of WO- opleiding, bij voorkeur richting Verkeer en/ of Mobiliteit
  • Minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van verkeersmanagement
  • Kennis van moderne contractvormen
  • Affiniteit met verkeershinder en verkeershinderbeleving
  • Je bent innovatief en creatief en durft ‘out of the box’ te denken
  • Je bent communicatief vaardig; proactief; flexibel en komt zowel zelfstandig als in een team goed tot je recht

Dit mag je van ons verwachten

Je maakt deel uit van een enthousiast en deskundig team. De sfeer bij Van Rens mobiliteit is open en informeel, binnen een werkomgeving waarin iedereen het maximale uit zichzelf en uit het werk voor de klant weet te halen. Daarbij hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Van Rens mobiliteit biedt je een prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Bouwnijverheid. 

 

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden over de functie Adviseur Verkeersmanagement bij Van Rens mobiliteit? Dan zien we jouw CV en korte motivatie graag tegemoet. Je kunt deze mailen naar vacatures@vanrensbv.nl.

 

Dit zijn wij


Bij Van Rens mobiliteit is een vlotte en veilige doorstroming ons doel. Wij verzorgen de complete weginrichting van ontwerp tot realisatie op het gebied van verkeersmaatregelen, wegmarkeringen, geleiderail en bewegwijzering. Daarnaast vervult Van Rens mobiliteit een adviserende rol over verkeerskundige vraagstukken in de tender- en uitvoeringsfase van infrastructurele projecten. Met ruim 100 enthousiaste medewerkers verrichten wij deze werkzaamheden vanuit vier vestigingen verspreid over Nederland.

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via