Projectmonteur werktuigbouwkunde

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Utrecht

Dit ga je doen


Krijg jij energie van het aanleggen van werktuigbouwkundige installaties? Ben jij bekend met gebouwgebonden installaties in de utiliteit? Is geen project voor jou te complex? Dan zijn wij op zoek naar jou!  

Als projectmonteur werktuigbouwkunde ben jij mede verantwoordelijk voor de uitvoering van onze serviceprojecten bij onze opdrachtgever. Jij komt te werken voor diverse opdrachtgevers die gevestigd zijn in de omgeving van Utrecht. Als projectmonteur werktuigbouwkunde ben jij de vakman die ervoor zorgt dat de projecten volgens afspraak worden uitgevoerd. Jij inspecteert werktuigbouwkundige installaties, voert reparaties uit of legt nieuwe werktuigbouwkundige installaties aan.


Jij bent in overleg met de leidinggevende monteur, de werkvoorbereider en de uitvoerder in staat om je eigen werk te organiseren. Hiermee bedoelen wij dat jij zelf, als projectmonteur zorgdraagt voor een (dag)planning, de juiste materialen en projectrapportages. Daarnaast is het in deze functie belangrijk dat je de afgesproken kwaliteit en tijd van de montagewerkzaamheden borgt. Kortom, de functie van projectmonteur werktuigbouwkunde is een veelzijdige functie, waarbij geen dag het zelfde is.

Dit mag je van ons verwachten

Bij Strukton Worksphere staan de medewerkers centraal. Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt in onze organisatie. Als servicemonteur werktuigbouwkunde kan jij van ons het volgende verwachten:

 • Een uitdagende functie waarbij jij veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt
 • Gemotiveerde collega’s die graag optreden als sparringpartner
 • De kans om je te ontwikkelen
 • Werken bij een grote klant met uitdagende en afwisselende projecten
 • Een gezonde balans tussen werk en privé
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Dit verwachten wij van jou

Wij verwachten dat onze projectmonteur werktuigbouwkunde bezit over een afgeronde werktuigbouwkundige opleiding. Jij bent werkzaam in de installatietechniek en hebt praktijkervaring met de gebouwgebonden installaties. Daarbij herken jij je in de volgende punten:

 • Jij hebt mbo werk- en denkniveau
 • Jij hebt minimaal 2 jaar gewerkt als projectmonteur in de werktuigbouwkunde
 • Jij verstaat het vak en staat er voor open om je vakkennis verder te ontwikkelen
 • Jij bent een betrokken en collegiale collega

Meer weten en solliciteren

Word jij onze projectmonteur werktuigbouwkunde? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie.

Heb jij vragen over de functie, sollicitatieprocedure en arbeidsvoorwaarden dan kun jij contact opnemen met Elles Platenkamp (06 50 21 59 12).


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via