Assistent Controller

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland WO / Master's degreeHBO / (Professionele) Bachelor's degree
 • Dienstverband 32-40 uur
 • Standplaats Strukton Rail Nederland Staf - Utrecht
Voor Strukton Rail zoeken wij een fulltime ambitieuze assistent controller

Dit ga je doen

Bij Strukton Rail zijn we volop in beweging. Zowel in Nederland als daarbuiten werken we aan toonaangevende spoorprojecten waar onze professionals het beste vakmanschap laten zien. Dat doen we in onderhoudscontracten, maar ook in speciale projecten. En ook intern zijn we continu in beweging. Zo nemen nieuwe technologieën een steeds prominentere rol in, zetten wij in op een zo groot mogelijke veiligheid voor onze medewerkers en zijn vakmanschap en eigenaarschap belangrijke thema’s in de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen. De klant en onze medewerkers staan centraal, samen met de inzet op nieuwe technologieën. Om onze business blijvend te kunnen voorzien van de juiste stuurinformatie is de rol van Finance & Control cruciaal, dynamisch en volop met uitdagingen.
En dat is nou juist de plek waar wij iemand zoeken die ons komt versterken als Assistent Controller (32 tot 40 uur) op ons financieel dienstencentrum in Utrecht.

Wat ga jij doen?
Jij wordt ingezet als assistent controller op ons financieel dienstencentrum in Utrecht en gaat je bezighouden met:
 • Consolidatie van verschillende rapportages.
 • Liquiditeitsplanningen voor 13 weken vooruit.
 • Het maken van verschillende overzichten en analyses voor bedrijfsonderdelen.
 • Het maken van datamodellen en draaitabellen in Excel teneinde input te leveren op de bedrijfsvoering.
 • Het voeren van 1 of 2 kleinere administraties van bedrijfsonderdelen.
Ook bied je ondersteuning bij allerhande ad hoc vragen uit de business. Dus in deze rol is flexibiliteit belangrijk, zodat jij bijvoorbeeld ook kunt worden ingezet op ad hoc vraagstellingen uit de business, maar ook op het ontwikkelen en samenstellen van management rapportages. Jij weet alles van de materie, of gaat op onderzoek uit, en bent in staat om de helicopterview te pakken en te komen tot rapportages die echt vertellen hoe de zaken er voor staan.

Dit is je afdeling

Je werkt op het financieel dienstencentrum (20 collega’s) van Strukton Rail. Hier krijg je te maken met diverse complexe boekhoudingen en rapportages. Er heerst een sterke no nonsens cultuur en focus en drive om onze financiële gegevens up to date, correct en toegankelijk te maken en te houden.

Dit verwachten wij van jou

 • Tenminste een afgeronde HBO-opleiding in een financiële richting.
 • Ervaring is gewenst (minimaal 2 jaar) in de financiële administratie en het maken en interpreteren van rapportages. Wij zijn in het bijzonder geïnteresseerd in kandidaten die graag een overstap willen maken vanuit de praktijk van een accountantskantoor naar het bedrijfsleven. Het in portefeuille hebben gehad van grotere corporate bedrijven is dan wel een must. Kennis van Navision is een pré.
 • Goed zijn in Excel en het maken van draaitabellen.
 • Tenminste 32 uur per week beschikbaar en soms een tandje erbij kunnen zetten.
 • Tenslotte zoeken we de volgende competenties in de collega die wij zoeken: Klantgerichtheid, Oplossingsgericht en analytisch vaardig, een handson werkmentaliteit, niet te beroerd om zaken op te pakken, flexibel en eager om zich te verdiepen in nieuwe en complexe materie, teamplayer.

Dit mag je van ons verwachten

Onze collega’s hebben een 8,1 gegeven op hun algemene tevredenheid over het werken bij Strukton Rail. En dat is niet voor niets. De betrokkenheid en trots in de organisatie is groot en je krijgt veel ruimte om eigenaarschap te pakken over de inhoud van je takenpakket, maar ook over de inrichting van je werktijden. Veel vrijheid dus, en ruimte voor initiatief en ontwikkeling. En natuurlijk gaat het om jouw ontwikkeling als vakspecialist, daarin ondersteunen we volop met opleidingen. Tenslotte is veiligheid een belangrijk thema dat veel aandacht krijgt en daar voelen onze collega’s zich goed bij.
 
Strukton Rail biedt je naast een uitstekend salaris een werkomgeving waar je wordt gezien als expert op jouw vakgebied.
Naast bovenstaande bieden wij ook:
 • een uitstskend salaris en aanvullende toeslagen per 4 weken
 • tal van collectiviteiten zoals een pensioenregeling en ziektekostenverzekering
 • 25 vakantiedagen, 13 roostervrije dagen en de mogelijkheid om eventueel extra dagen te kopen of te verkopen
 • flexibele werktijden en de mogelijkheid om het eigen werk en werktijden in te delen
 • een heldere HR cyclus waarin jouw ontwikkeling centraal staat

Neem contact op

Ben je nieuwsgierig geworden? Direct solliciteren kan via onderstaande button. Of liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Marinda Agterberg-Visser, Manager Recruitment, via telefoonnummer: +31 (0)627022562. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. Profielen en cv's die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via