Junior Werkvoorbereider Bouw (Beheer & Onderhoud)

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 1&2MBO 3&4
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Capelle aan den IJssel

Ben jij recent afgestudeerd op bijv. Bouwkunde en inmiddels een beginnende werkvoorbereider Bouw? Ben je op zoek naar een organisatie waar je volop kan groeien en mag werken aan projecten van 0 tot 500000 euro? Bekijk dan eens deze vacature in Zuid-Holland.

Dit ga je doen

Voor een (junior) Werkvoorbereider Bouw bij Strukton Worksphere is geen dag hetzelfde. Dat komt niet alleen omdat je te maken hebt met verschillende klanten en projecten. Ook je eigen werkzaamheden zijn zeer divers; je bedenkt technische oplossingen, bestelt materialen, regelt onderaannemers en maakt planningen. Jij zorgt ervoor dat alle werkzaamheden op de bouw tot in de puntjes zijn voorbereid en dat de administratie altijd op orde is.  Je hebt veelvuldig overleg met de klant, de projectleider, en het uitvoeringsteam.  Je bent eigenlijk een regelneef die de voorwaarden schept voor de uitvoering. De klussen/projecten waaraan je werkt hebben een omvang van EUR 0 tot EUR 500.000. 

Dit verwachten wij van jou

  • • Je hebt een afgeronde MBO opleiding en tenminste 1 jaar werkervaring in een soortgelijke functie in zowel service- als renovatiewerk.
  • Je bent organisatorisch sterk, werkt planmatig en gestructureerd en hebt overzicht.
  • Je hebt gedegen bouwtechnische kennis en bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen hierin.

Dit mag je van ons verwachten

  • Een uitdagende functie voor een vakman of -vrouw met overzicht.
  • De kans om ervaring op te doen bij grote opdrachtgevers in zeer uiteenlopende branches, zoals de zorg, het onderwijs, het bankwezen en de industrie.
  • Een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.


Over Strukton Worksphere  

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame gebouwen. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.


Meer weten en solliciteren

Meer weten over deze functie, de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden? Stel je vragen aan Jeffrey Vreugdenhil, Recruiter regio Zuid-West, via jeffrey.vreugdenhil@strukton.com. Solliciteren kan via de ‘solliciteer direct’ button.

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via