Moderniseringsmonteur Liften

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Utrecht

Dit ga je doen

Weet jij alles van liften? Ben jij gek van techniek en houd jij van afwisselend werk? Kom dan ons liftenteam te versterken. Strukton Worksphere is op zoek naar een 1e moderniseringsmonteur Liften.

Als 1e moderniseringsmonteur Liften houd jij je bezig met het vervangen van besturingen, aandrijvingen, kooi- en schachtdeuren en andere grotere reparaties. Jij bent verantwoordelijk voor het goed uitvoeren van alle voorkomende reparaties en/of moderniseringen. Als 1e moderniseringsmonteur werk jij zelfstandig of in een klein team. Met jouw kennis adviseer jij klanten en collega’s over de verschillende aspecten van de liftinstallaties (diverse merken). Jij bent de vakman die ervoor zorgt dat de projecten volgens afspraak (kwaliteit, veiligheid en tijd) worden uitgevoerd en opgeleverd. De functie van 1e moderniseringsmonteur Liften is een veelzijdige functie, waarbij geen dag en geen project het zelfde is.

Dit mag je van ons verwachten

Bij Strukton Worksphere staan de medewerkers centraal. Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt in onze organisatie. Als 1e moderniseringsmonteur Liften kan jij van ons het volgende verwachten:

  • Een uitdagende functie waarbij jij veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt
  • Gemotiveerde collega’s die graag optreden als sparringpartner
  • De kans om je te ontwikkelen
  • Werken bij diverse klanten in verschillende sectoren
  • Een gezonde balans tussen werk en privé
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Dit verwachten wij van jou

Wij verwachten dat onze 1e moderniseringsmonteur Liften mechanisch en elektrotechnisch sterk onderlegd is. Jij hebt een afgeronde technische opleiding en relevante werkervaring in de liftenbranche. Tenslotte ben jij communicatief vaardig en weet jij te schakelen naar zowel de klant als naar jouw collega’s.

Meer weten of reageren? 

Word jij onze 1e moderniseringsmonteur Liften? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie.

Heb jij vragen over de functie, sollicitatieprocedure en arbeidsvoorwaarden dan kun jij contact opnemen met Elles Platenkamp op 06 - 50 21 59 12.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via