Werkvoorbereider GWW

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO / (Professionele) Bachelor's Degree
  • Dienstverband 32 - 40 uur
  • Standplaats Werkendam

Op zoek naar meer afwisseling in je werk? Zijn de projecten waaraan je werkt te eentonig of zijn misschien je taken te afgebakend? Maak dan kennis met Terracon en onze functie van werkvoorbereider! Taken wisselen elkaar in hoog tempo af, je hebt verschillende projecten tegelijk en er is altijd ruimte om je verder te ontwikkelen. Maar het belangrijkste, wij doen het altijd met elkaar samen. Ga jij de samenwerking met ons aan?

Dit ga je doen

Als werkvoorbereider ben jij per project bezig met de voorbereiding, begeleiding en de afhandeling. Vaak heb jij 3 à 4 projecten tegelijk. De ene keer maken we bijvoorbeeld funderingen voor hoogspanningsmasten en de andere keer zijn we bezig met de fundering voor een complete woonwijk. Het ene project is in de opstartfase en het andere kan bijna opgeleverd worden. Daarnaast krijg je te maken met zowel projecten van 2 ton als met projecten van 20 miljoen euro. Dat zorgt ervoor dat jij continue moet schakelen. Tussen de projecten, maar ook steeds tussen jouw taken. Gemiddeld werk jij de helft van de week op ons kantoor in Werkendam, en de andere helft ben je op locatie, bij het project.

Wanneer we een werk hebben aangenomen, volgt er een overdracht met het bedrijfsbureau. Jij zorgt ervoor dat je het project helemaal eigen maakt en van de hoed en de rand weet. Vervolgens zorg je onder andere voor de inkoop van materiaal, maak je een prognose en zorg je ervoor dat de uitvoerder precies weet wat hij moet doen. Het is van belang dat er een goede overdracht is naar de uitvoering. Gedurende het hele project houd jij de administratie bij. Jij bent verantwoordelijk voor de werkbonnen, je zorgt voor de juiste WBS-codes en checkt of de termijnstaten kloppen. Verder rapporteer jij, net zoals de uitvoerder, aan de projectleider. En ondersteun je onze projectleider waar nodig.

Dit is je afdeling

Terracon is gespecialiseerd in funderingstechnieken, in Nederland en ver daarbuiten. Werken worden uitgevoerd door ons ervaren en bekwaam personeel met modern materieel en uitgebreide knowhow. Velen werken al jaren bij Terracon en zijn daardoor oplossingsgericht. De combinatie van kennis en ervaring maakt Terracon Funderingstechniek tot een specialist op het gebied van funderingen. Terracon Spezialtiefbau GMBH, gevestigd in Berlijn, voert funderingswerkzaamheden in Duitsland uit terwijl Terracon International BV projecten uitvoert in alle landen buiten de Benelux en Duitsland.

Dit verwachten wij van jou

Jij gaat door totdat het geregeld is en zet net dat extra stapje dat nodig is om het project succesvol en met hoge kwaliteit af te ronden. Dynamiek, veel afwisseling en schakelen, jij bent diegene die hier energie van krijgt.

Verder:

  • Heb je een MBO+ of HBO werk- en denkniveau
  • Heb je ervaring in de GWW branche
  • Ben je een ervaren werkvoorbereider (minimaal 5 jaar) of uitvoeder die een andere uitdaging zoekt

Dit mag je van ons verwachten

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Je komt te werken in een organisatie waar het ‘Wij’ gevoel sterk aanwezig is. We lopen gemakkelijk bij elkaar naar binnen, de lijnen zijn kort waardoor zaken snel geregeld kunnen worden en we schuiven graag om 12:30 aan bij de dagelijkse gezamenlijke lunch.

Daarnaast bieden we je een vaste baan met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris dat uitbetaald wordt in 13 periodes, een pensioenregeling met werkgeversbijdrage en 43 vakantiedagen per jaar. Ook kan je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering, kan je korting krijgen bij een groot aantal sportscholen en hebben we een personeelsvoordeelwinkel. De functie is fulltime (40 uur per week). Omdat je regelmatig naar opdrachtgevers gaat en soms op locatie werkt, krijg je een auto van de zaak.

Neem contact op

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt, maar wil je graag meer informatie neem dan contact op met Ilona Wopereis, Corporate Recruiter via 06-38 30 57 19.

Solliciteren?
Ben je enthousiast geworden over de functie van werkvoorbereider GWW dan zien we jouw reactie en CV graag tegemoet. Je kunt reageren via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Acquisitie
Bij Terracon houden we van open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus of intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stellen.Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via