Servicemonteur werktuigbouwkunde

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Maastricht

Dit ga je doen

Zoek jij een baan als servicemonteur werktuigbouwkunde met een functie in een hecht en zeer vakkundig team. Wil je daarnaast meebouwen aan het uitbreiden van de tak werktuigbouwkunde in de regio?

Als servicemonteur werktuigbouwkunde ben jij zelfstandig verantwoordelijk voor serviceprojecten bij diverse vaste klanten. Je zorgt voor voorbereiding (planning en bestellen materiaal), geeft instructie aan monteurs en regelt de administratie rondom het werk. Omdat je zelf meewerkt in de uitvoering heb jij de touwtjes stevig in handen. Je hebt veel contact met je werkvoorbereider en de projectleider. Vakkennis, veiligheid en organisatietalent heb je hoog in het vaandel. Ervaring, 5-10- jaar, in de koeltechniek is een vereiste. Het team waar jij in terecht komt is een hecht team dat al lang met veel plezier met elkaar samenwerkt en waar kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Dit mag je van ons verwachten

  • Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid
  • De kans om te werken bij aansprekende opdrachtgevers in zeer uiteenlopende branches, zoals de zorg, het onderwijs, het bankwezen en de industrie;
  • Een concurrerend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden waarover we graag met jou in gesprek gaan

Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Dit verwachten wij van jou

  • Je bent vakinhoudelijk sterk, neemt graag de leiding, en regelt zaken die nodig zijn
  • Je wordt gedreven door passie voor het vak, vakmanschap en ambitie
  • Je houdt het overzicht op het werk en communiceert makkelijk
  • Je hebt een afgeronde opleiding niveau 3 of 4 met aanvullende vakdiploma’s en minstens 10 jaar ervaring

Meer weten en solliciteren

Meer weten over deze functie, de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Sabina Bregten, HR Manager regio Zuid,  telefoonnummer 06 - 46281173.


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via