Engineer Gebouwautomatisering | Meet- en Regeltechniek

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Utrecht

Dit ga je doen

Strukton Worksphere Projecten zoekt een sterke technische engineer op het gebied van Gebouwautomatisering | Meet- en Regeltechniek die de behoefte van de klant kan omzetten naar een uitvoerbaar ontwerp en graag werkt aan innovatieve ontwerpen

Vanaf het allereerste moment denk je mee over installatie-oplossingen voor onze opdrachtgevers vanuit een integrale benadering (samen met collega’s met een bouwkundige, elektrotechnische- en/of werktuigbouwkundige achtergrond). Je ontwerpt nieuwe installaties of maak je voorstellen om bestaande installaties te verbeteren. Je werkt een voorontwerp uit tot en met het uitvoeringsontwerp op onze projecten met een omvang van 5 tot 100 miljoen euro. Soms werk je vanuit een bestek (UAV) maar meestal op basis van een ontwerpuitvraag vanuit eigen ontwikkeling of geïntegreerde contracten (PPS, UAV-gc DB(F)MO). Je bent goed in staat jouw oplossing te presenteren op de inhoudelijke kant.

Hierbij houd je de lijnen met andere leden van het projectteam kort. Als engineer heb je de verantwoordelijkheid om samen te werken en het initiatief te nemen om andere disciplines in te schakelen. Alles om zodanig de behoefte van de klant op een duurzame wijze te realiseren.

Dit mag je van ons verwachten

Bij Strukton Worksphere Projecten staan de medewerkers centraal. Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt bij ons. Als engineer kan je van ons het volgende verwachten:

  • Een uitdagende functie waarbij jij veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt
  • Gemotiveerde collega’s die graag optreden als sparringpartner
  • De kans om je te ontwikkelen
  • Je werkt in een innovatieve en vooruitstrevende omgeving (BIM, Strukton Pulse, Systems Engineering, sensorregistratiesystemen, OIT)
  • Werken bij grote klanten in zeer uiteenlopende branches, zoals de zorg, het onderwijs, bankwezen en de industrie
  • Een gezonde balans tussen werk en privé
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Over Strukton Worksphere

Strukton Worksphere is onderdeel van Strukton en houdt zich bezig met Techniek en Gebouwen. Techniek zit vooral in onze mensen. Van denkers die het grote geheel zien en integrale plannen maken, en doeners, vaklieden, met hun eigen kwaliteiten en lokale kennis. In teams door het hele land zijn zij de stille krachten achter onze scholen, kantoren, stations, musea en nog veel meer.

Terwijl de wereld razendsnel verandert nemen wij het voortouw. We zetten in op digitalisering en verduurzaming. We investeren in kennis en talentontwikkeling, kijken verder dan sec een CV en ervaring. Waar het om gaat is potentie en de juiste mentaliteit, flexibiliteit en skills: met het hoofd of de handen en sowieso het hart.

Dan krijg je samen alles #voorelkaar

Dit verwachten wij van jou

Wij verwachten van onze engineer Gebouwautomatisering | Meet- en Regeltechniek een afgeronde technische HBO- of MBO-opleiding. Daarnaast heb je diverse vakgerichte cursussen en opleidingen in de gebouwautomatisering en meet- en regeltechniek afgerond en heb je meerdere jaren werkervaring als engineer of een vergelijkbare rol. Tot slot ben je communicatief vaardig en weet jij collega’s en klanten te adviseren over de beste duurzame oplossingen.

Meer weten en solliciteren

Meer weten over deze functie, de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Lotte Versteeg, HR Manager, telefoonnummer 06-53833880.


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via