Servicetechnicus werktuigbouwkunde

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Utrecht

Dit ga je doen

Zorg jij er voor dat de gebouw gebonden installaties van onze klanten optimaal werken? Verricht jij graag het onderhoud en vind je het uitdagend om complexe storingen te analyseren en op te lossen?

Ben jij daarnaast analytisch, communicatief vaardig en vaardig in het organiseren van de werkzaamheden? Dan zijn wij op zoek naar jou. Strukton Worksphere zoekt een servicetechnicus werktuigbouwkunde in de regio Utrecht.

Als servicetechnicus werktuigbouwkunde ben jij de vakman die er voor zorgt dat de gebouw gebonden installaties van onze klanten optimaal werken. Als servicetechnicus werktuigbouwkunde verricht je het onderhoud, pak je complexe storingen op (storingsdienst één keer per 7/8 weken), voer je controlewerkzaamheden uit maar vernieuw je ook kleinschalige installaties.

Naast bovengenoemde werkzaamheden vinden wij het belangrijk dat jij als servicetechnicus werktuigbouwkunde in staat bent om je eigen werk te organiseren. Hiermee bedoelen wij dat jij zelf zorg draagt voor een planning, de juiste materialen en de werk-rapportages. Als servicetechnicus werktuigbouwkunde houd je contact met collega’s maar ook met onze klanten. Jij bent klantgericht en weet meerwerk te offreren bij de klant. Kortom, de functie van servicetechnicus werktuigbouwkunde is een brede uitdagende functie, waarin geen dag hetzelfde is. Jij bepaalt zelf de prioriteiten.

Dit mag je van ons verwachten

Bij Strukton Worksphere staan de medewerkers centraal. Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt bij ons. Als servicetechnicus koeltechniek kan je van ons het volgende verwachten:

 • Een uitdagende functie waarbij jij veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt;
 • Gemotiveerde collega’s die graag optreden als sparringpartner;
 • De kans om je te ontwikkelen in de werktuigbouwkunde en elektrotechniek;
 • Werken bij grote klanten in zeer uiteenlopende branches, zoals de zorg, het onderwijs, bankwezen en de industrie;
 • Een gezonde balans tussen werk en privé; 
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden. 

Dit verwachten wij van jou

Als servicetechnicus werktuigbouwkunde heb jij naast een werktuigbouwkundige opleiding (MTS niveau 4) kennis van de meet en regeltechniek. Daarnaast herken jij je in de volgende punten:

 • Jij hebt ervaring met gebouw gebonden installaties; 
 • Jij hebt relevante werkervaring als servicetechnicus/servicemonteur in een beheer & onderhoudsomgeving;
 • Jij vindt het belangrijk om netjes en gestructureerd te werken bij onze klanten.  

Over Strukton Worksphere

Strukton Worksphere is onderdeel van Strukton en houdt zich bezig met Techniek en Gebouwen. Techniek zit vooral in onze mensen. Van denkers die het grote geheel zien en integrale plannen maken, en doeners, vaklieden, met hun eigen kwaliteiten en lokale kennis. In teams door het hele land zijn zij de stille krachten achter onze scholen, kantoren, stations, musea en nog veel meer.

Terwijl de wereld razendsnel verandert nemen wij het voortouw. We zetten in op digitalisering en verduurzaming. We investeren in kennis en talentontwikkeling, kijken verder dan sec een CV en ervaring. Waar het om gaat is potentie en de juiste mentaliteit, flexibiliteit en skills: Met het hoofd of de handen en sowieso het hart.

 Dan krijg je samen alles #voorelkaar

Sollicitatieprocedure

Word jij onze servicetechnicus werktuigbouwkunde? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie.

Heb jij vragen over de functie, sollicitatieprocedure en arbeidsvoorwaarden dan kun je contact opnemen met Elles Platenkamp (06 50 21 59 12).

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via