Vestigingsleider

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO
 • Dienstverband Vast
 • Standplaats Utrecht

Ben jij in staat het beste in jezelf en je team naar boven te halen zodanig dat je boven het maaiveld uitsteekt met betrekking tot het realiseren van de commerciële-, financiële- en organisatiedoelstellingen van het bedrijfsonderdeel?

Dit ga je doen

Als vestigingsleider ben je eindverantwoordelijk voor de realisatie van de commerciële- financiële- en organisatiedoelstellingen van het bedrijfsonderdeel.

Je geeft operationeel leiding aan medewerkers binnen het bedrijfsonderdeel vanuit de vestiging Utrecht, waarbij de focus ligt op motiveren, coachen en ontwikkelen van medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor een kwantitatieve en kwalitatieve bezetting binnen de vestiging.

Je bent continu bezig met het analyseren van de markt en het verwerven van nieuwe opdrachten. Je zorgt voor de juiste contractering en ondersteund bij het bepalen van de kostprijs om uiteindelijk een juiste aanbieding te kunnen maken.

Je maakt onderdeel uit van het managementteam en hebt nauw contact en overleg met de andere MT leden. Met elkaar bepaal je de koers van het bedrijf. Strukton Civiel Regio West is een organisatie die midden in een verandertraject zit en met elkaar zou je de missie, visie en strategie voor de komende jaren moeten gaan bepalen. We zitten nog in een stadium waarin je daar een actieve rol bij kan spelen.

Dit is je afdeling

Jij als Vestigingsmanager komt te werken binnen een grote organisatie waar veel verschillende disciplines zich onder een dak bevinden. Waarbinnen het mogelijk is om als specialist aan grote integrale projecten te werken maar waarbij je regionaal ook binnen kleinere projecten een bredere rol kan oppakken. Een bedrijf dat groot is geworden door innovatief te zijn. Een organisatie die in ontwikkeling is met een steeds professionelere bedrijfsstructuur met duidelijk omschreven processen, een uniforme manier van werken en waarbij de verantwoordelijkheid laag in de organisatie ligt maar met de bedrijfscultuur van een familiebedrijf. Warm, open en ondernemend.

Strukton Civiel West heeft drie vestigingen, Scharwoude, Middelharnis en Utrecht.

Jij zal voornamelijk werkzaam zijn vanuit de vestiging Utrecht.

Vanuit de vestiging Utrecht gaan we ons richten op civiele beton- en wegenbouwprojecten in de provincies Utrecht, Flevoland en een deel van Zuid-Holland. Daarnaast voeren we landelijk specialistische projecten uit onder meer op het gebied van pers-, schuif-, en vijzeltechnieken en geluidwering.

Dit verwachten wij van jou

Jij bent als geen ander in staat om leiding te geven aan ongeveer 60 werknemers vanuit de vestiging Utrecht. Je bent kritisch maar benaderd mensen altijd met respect om tot constructieve oplossingen te komen. Met jouw helicopterview heb je overzicht en stuur je alle bedrijfsprocessen op een juiste manier aan.

Verder vragen we:

 • minimaal een afgeronde HBO-opleiding in de richting civiele techniek of technische bedrijfskunde;
 • minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de infrastructuur als projectmanager;
 • dat je in ieder geval 5 jaar aantoonbare ervaring hebt opgedaan met het geven van leiding;
 • ervaring en kennis met geïntegreerde contractvormen en multidisciplinaire projecten;
 • dat je fulltime beschikbaar bent.

Een assessment zal onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Dit mag je van ons verwachten

Als vestigingsleider bepaal je voor een groot deel zelf de wijze waarop je te werk gaat om de doelstellingen te behalen. Je neemt maatregelen ter uitvoering van het opgestelde jaarplan en bepaald de inzet met betrekking tot kennis en capaciteit. Je bent verantwoordelijk voor zowel de ontwerpfase als de realisatiefase van de projecten binnen het bedrijfsonderdeel. Daarbij stap je op een moment in waarop de missie, visie en de strategie voor de komende jaren moet worden bepaald. Jij kan daar nog je tempel op drukken.

Verder bieden we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarbij kan je denken aan:

 • 43 vrije dagen per jaar
 • een uitstekend pensioen ondergebracht bij het pensioenfonds voor de bouw (werkgeversbijdrage is 50 procent www.bpfbouw.nl)
 • auto van de zaak
 • alle benodigde middelen zoals laptop, smartphone, etc.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via