Monteur Kunstwerken Veluwe

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Apeldoorn
Houd je van techniek? En deins je niet terug voor werkzaamheden aan complexe Elektrotechnische, Besturingstechnische en Mechanische installaties? Dan ben jij de nieuwe Monteur Kunstwerken waar Strukton Rail voor PGO Veluwe naar op zoek is

Dit ga je doen

Jouw expertise zorgt ervoor dat diverse elektrotechnische, besturingstechnische en mechanische installaties perfect worden onderhouden. Als Monteur Kunstwerken voer je voornamelijk onderhouds- en herstelwerkzaamheden uit op of in de nabijheid van het spoor. Deze werkzaamheden vinden onder andere plaats aan objecten als vaste en beweegbare spoorbruggen, pompinstallaties en rem- en doordruksystemen. 

Het is belangrijk dat het onderhoud en/of herstelwerkzaamheden binnen de gestelde tijd en volgens de afgesproken eisen is uitgevoerd.  Je werkt zelfstandig of in ploegverband. Je taken zullen o.a. bestaan uit:

 • Verzamelen van materialen en gereedschappen ter voorbereiding van het uit te voeren werk
 • Beoordelen van de kunstwerken en installaties
 • Rapporteren van de geconstateerde afwijkingen
 • Zorgdragen voor de storingsafhandeling en daaropvolgend het vrijgeven van het kunstwerk/installatie
Daarnaast draag jij er zorg voor dat jij én jouw collega's veilig samen kunnen werken.

Dit is je afdeling

In de functie van Monteur Kunstwerken maak je deel uit van een selecte groep technici binnen Strukton Rail Nederland die zich bezig gaan houden met het onderhoud, inspectie en (nieuwbouw) projecten in de elektrotechniek, besturingstechniek en mechanische techniek in de breedste zin van het woord in het gebied PGO Veluwe. Denk hierbij aan het aanpassen en onderhouden van brug en/of tunnelconstructies bij bijvoorbeeld een spoorvernieuwing. Het vertrekpunt van je werkzaamheden is Apeldoorn, waarna de werkzaamheden voornamelijk plaats zullen vinden in het gebied Veluwe (gebied tussen Ede, Amersfoort tot Zwolle, Wierden). Het kan ook voorkomen dat je werkzaamheden buiten deze regio plaatsvinden. 

Dit verwachten wij van jou

Om de functie van Monteur Kunstwerken in en om het spoor te vervullen, is het belangrijk dat je een opleiding op MBO niveau 3 of 4 richting Elektrotechniek hebt afgerond en in het bezit bent van rijbewijs B. Je hebt kennis van en ervaring met PLC techniek en hebt, naast elektrotechnische ervaring ook affiniteit met mechanisch werk. Aangezien je vaak communiceert op afstand en rapportages opstelt, beschik je over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Verder beschik je over

 • Minimaal 3 jaar werkervaring als Monteur Mechanisch of Installatietechniek
 • Enige kennis van pompinstallaties, pneumatiek en hydrauliek
 • Rijbewijs B
 • Je bent altijd stipt op tijd en je kunt goed onder druk presteren
 • Een flexibele instelling. Onregelmatige diensten zoals dag-, nacht- en weekenddiensten maken een belangrijk onderdeel uit van je werk.
 • Een goed leervermogen en een discipline op het gebied van veiligheid

Dit mag je van ons verwachten

Strukton Rail is een grote organisatie waarin je veel kunt leren en waarin je kansen hebt om je ambities vorm te geven. Daarbij hechten we veel waarde aan opleiding die wij dan ook zullen gaan verzorgen (Spoor-technische en vakgerichte opleidingen maar ook een groot rijbewijs) ontwikkeling en eigen initiatief. We hebben goede arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen, 23 ADV dagen (beide op fulltime basis) een zeer goed salaris en we hanteren het uitstekene CAO RIS (Railinfrastructuur). Wij vinden het belangrijk dat je een gezonde balans hebt in werken en privé. Daarom weet je van te voren hoe jouw rooster eruit ziet. 

Meer weten en solliciteren?

Ben je geïnteresseerd en wil je verder met ons praten over deze vacature? Dan zien we graag je cv en sollicitatiebrief tegemoet. Je kunt reageren via de sollicitatiebutton. Na ontvangst van jouw sollicitatie ontvang je binnen twee weken een reactie. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Heb je vragen over de procedure, neem dan contact op met Rodney Becker (Recruiter) via  rodney.becker@strukton.com    of bel nummer 06-21159816. Ben je benieuwd of je mensen kent bij Strukton Rail? Bekijk dan onze pagina's op  LinkedIn FaceBook of  Twitter en volg ons

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via