Senior Calculator

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO
 • Dienstverband Vast
 • Standplaats Middelharnis

Jij weet een werk te doorgronden en bent in staat kansen en bedreigingen perfect te benoemen en legt daarmee de fundering voor onze winnende aanbiedingen.

Dit ga je doen

Jij vormt de basis voor de omzet- en resultaatdoelstellingen voor onze vestiging in Middelharnis. Je krijgt veel ruimte binnen de kaders die ervoor staan om je taken zelf in te kleden. Daarbij bevind jij je in een breed werkveld binnen de Civiele techniek, te weten; de grond-, weg-, water- en leidingbouw. De projecten variëren in grootte van enkele duizenden tot tientallen miljoenen euro’s.

Jij bent verantwoordelijk voor het bepalen van de kostprijs, het geven van adviezen en het administratief beheren van alle benodigde documenten ten behoeve van bestek- en kostprijsgegevens binnen het gespecificeerde beleid.

De belangrijkste uitdagingen in deze functie voor jou zullen zijn: je collega Calculators coachen en begeleiden in hun ontwikkeling en het adviseren van de Vestigingsleider op het gebied van kostprijs, kansen en risico’s.

Dit is je afdeling

Jij als kostendeskundige komt te werken binnen een grote organisatie waar veel verschillende disciplines zich onder één dak bevinden. Waarbinnen het mogelijk is om als specialist aan grote integrale projecten te werken, maar waarbij je regionaal ook binnen kleinere projecten een bredere rol kan oppakken. Een bedrijf dat groot is geworden door innovatief te zijn. Een organisatie die in ontwikkeling is met een steeds professionelere bedrijfsstructuur met duidelijk omschreven processen, een uniforme manier van werken en waarbij de verantwoordelijkheid laag in de organisatie ligt maar met de bedrijfscultuur van een familiebedrijf. Warm, open en ondernemend. 

Onze vestiging in Middelharnis is een relatief kleine vestiging waar ongeveer veertig man werken. Mensen zijn betrokken bij elkaar. Wederzijds respect, openheid en vertrouwen vinden we belangrijke waarden. Het is een jong team, de gemiddelde leeftijd ligt ongeveer rond de dertig jaar.

Dit verwachten wij van jou

Jij bent een echte teamplayer, je werkt graag samen en zoekt actief kennis en informatie binnen de organisatie op. Daarbij ben je leergierig, jij wil altijd weten wat er speelt op de markt, wat de trends en ontwikkelingen zijn in jouw vakgebied en bent altijd op zoek naar manieren en methoden om slimmer en effectiever te werken.

Verder vragen we:

 • jij hebt minimaal HBO werk – en denkniveau;
 • je hebt tien jaar ervaring in het werkveld van de civiele techniek en hebt in ieder geval 5 jaar ervaring als Calculator binnen deze sector;
 • je bent in ieder geval 36 uur per week beschikbaar;
 • jouw standplaats wordt Middelharnis, idealiter woon je binnen een straal van 60 kilometer hier vandaan.

Dit mag je van ons verwachten

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast bieden we je diverse mogelijkheden om flexibel te kunnen werken. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je bij aanvang een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Hierbij kun je denken aan:

 • 8% vakantiegeld
 • 43 vrije dagen bij fulltime dienstverband
 • pensioenregeling met 50% werkgeversbijdrage
 • auto van de zaak / reiskostenvergoeding
 • collectieve ziektekostenverzekering
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via