Inkoopmanager Bouw

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Eindhoven

Strukton Worksphere zoekt een ervaren en bevlogen Inkoopmanager om inkoop binnen de regio naar een volgend niveau te brengen.

 

Dit ga je doen

Als Inkoopmanager bij Strukton Worksphere ben je een spin in het web van het inkoopproces. Je geeft sturing aan de uitvoerders van het operationele inkoopproces en levert een bijdrage aan de make or buy keuze. Je sluit inkoopopdrachten af tegen zo gunstig mogelijke condities en bent verantwoordelijk voor de implementatie van de inkoopcontracten. Je bent ondernemend en doet voorstellen ter verbetering van onder andere contractmanagement. Je past nieuwe concepten en uitvoeringsmethodes toe en je hebt een scherp oog voor de inkoopbehoeftes van het primaire proces. Het managen van de leveranciersrelatie doe je met flair en je verliest nooit het doel uit het oog: het creëren van onderscheidend vermogen. Je schrikt er niet voor terug om complexe en omvangrijke inkoopopdrachten aan te pakken.

 

Dit verwachten wij van jou

 • Je bent vaardig in het onderhandelen en hebt plezier hierin.
 • Je bent in staat verschillende niveaus met elkaar te verbinden en de juiste klantbehoefte te (h)erkennen om te komen tot innovatieve en duurzame oplossingen
 • Je bent in staat tactisch-strategische partnerships te ontwikkelen
  Je hebt een HBO-opleiding (bv. techniek/bedrijfskunde/CE) en NEVI 2 afgerond.
 • Je beschikt over >5 jaar relevante aantoonbare werkervaring binnen onze branche in een vergelijkbare functie.

Dit mag je van ons verwachten

 • Een uitdagende en afwisselende functie in een innovatief bedrijf met een open en informele werksfeer.
 • Een concurrerend salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

 
Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via