Medior Uitvoerder

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO
 • Dienstverband Vast
 • Standplaats Scharwoude

Jij bent de bepalende factor bij de manier waarop de projecten binnen het rayon ‘Haarlem’ worden uitgevoerd.

Dit ga je doen

Jij wordt verantwoordelijk voor de algehele doorloop van het uitvoeringsproces van het deelproject(en) of middelgrote project(en).

Het is een brede rol waarin je verantwoordelijk bent voor het uitvoeringsmanagement, de kwaliteit van het project, de veiligheid van mensen, de financiële projectbeheersing, het bewaken van het proces en het relatiemanagement. Het leuke aan deze functie is het contact dat je hebt met mensen uit de omgeving, de opdrachtgever en onderaannemers. Kortom alle stakeholders in een project. Daarnaast ben je nauw betrokken bij het eindproduct van een project. Je bent van van a tot z betrokken bij de uitvoering en ziet hoe een project zich ontwikkelt en hoe het uiteindelijke product vorm wordt gegeven. Zonder jou is dit onmogelijk en dus is deze functie een om trots op te zijn.

Daarnaast is er de mogelijkheid om, als je je contacten met je klanten goed onderhoud, een rol te spelen bij de keuze in welke projecten we aanvliegen en om advies te geven in hoe we dit doen omdat jij exact weet wat de klant wil.

Onze klanten waarderen ons door het leveren van kwaliteit en het nakomen van afspraken. Het klantenbestand betreft private en overheid instanties.

Jouw werkzaamheden vallen onder de discipline Grond- en wegenbouw. Kernactiviteiten zijn de aanleg en onderhoud van snel-, provinciale-, gemeentelijke- en waterschap wegen en verharde voet- en fietspaden. Tevens leveren we oplossingen op het gebied van zwaarbelaste verhardingen, zoals runways bij vliegvelden, bedrijfsterreinen en containerterminals. Rioleringen, waterwerken, kleinschalige betonwerken, en asfaltverhardingen. Daarnaast bieden we innovatieve wegenbouwconcepten en asfaltproducten die duurzaam, geluid reducerend en onderhoudsarm zijn.

Dit is je afdeling

Jij als Uitvoerder komt te werken binnen een grote organisatie waar veel verschillende disciplines zich onder een dak bevinden. Waarbinnen het mogelijk is om als specialist aan grote integrale projecten te werken maar waarbij je regionaal ook binnen kleinere projecten een bredere rol kan oppakken. Een bedrijf dat groot is geworden door innovatief te zijn. Een organisatie die in ontwikkeling is met een steeds professionelere bedrijfsstructuur met duidelijk omschreven processen, een uniforme manier van werken en waarbij de verantwoordelijkheid laag in de organisatie ligt maar met de bedrijfscultuur van een familiebedrijf. Warm, open en ondernemend.

Jouw vaste standplaats wordt onze vestiging in Scharwoude. Het rayon waarvoor je komt te werken heet het Rayon ‘Haarlem’. Het rayon strekt zich uit van Zaandam naar Heemskerk / IJmond tot en met de zuidelijkste grens van Noord-Holland en richting het oosten tot en met het Gooi.

Dit verwachten wij van jou

Jij bent een door commercie gedreven uitvoerder. Je bent creatief en weet een project altijd rendabel te laten zijn. Jij ziet problemen als uitdagingen en zorgt ervoor dat de doorloop van een project altijd zijn weg kan vinden doordat je perfect plant en organiseert en anticipeert op onvoorziene omstandigheden. Daarbij ben je stressbestendig en ben je mondig maar op een prettige manier.

Verder heb je:

 • In ieder geval aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Dat houdt voor ons in dat je een afgeronde hbo-opleiding op je naam hebt staan in de richting van civiele techniek en dat je 1-3 jaar ervaring als uitvoerder hebt of je hebt een afgeronde mbo-opleiding en je hebt 3 tot 5 jaar werkervaring als uitvoerder opgedaan;
 • De ervaring om zelfstandig een project aan te vliegen binnen de GWW;
 • Kennis van en ervaring met RAW, RAW-emvi, UAV-GC;
 • Een VCA-Vol certificaat;
 • Daarnaast ben je fulltime beschikbaar en woon je in het westen van Nederland. Maximaal drie kwartier van Amsterdam.

Dit mag je van ons verwachten

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Vooral binnen dit Rayon zijn er nog veel mogelijkheden om door te groeien bijvoorbeeld naar de functie van senior uitvoerder en zelfs tot projectleider. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je bij aanvang een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Hierbij kun je denken aan:

 • 8% vakantiegeld
 • 43 roostervrije dagen
 • pensioenregeling met 60% werkgeversbijdrage
 • auto van de zaak, laptop en telefoon
 • collectieve ziektekostenverzekering.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via